2777
2789
عنوان

کسی یک روز بعد تاخیرش بی بی منفی بوده وبعد چندروز مثبت شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 26 پست

وای خدا منم سیکلم ۳۵ روزست الان ۵روز عقب زدم.امروز بیبی زدم منفی بوده.بنظرتون ممکنه مثبت بشه؟ نمیدونم چرا تپش قلب گرفتم استرس دارم

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
وای خدا منم سیکلم ۳۵ روزست الان ۵روز عقب زدم.امروز بیبی زدم منفی بوده.بنظرتون ممکنه مثبت بشه؟ نمیدون ...

اره احتمالش هس لقاح دیر انجام شده...چون سیکلتون طولاتیه تخمک گذاریتون دیر اتفاق افتاده...ان شاا چند روز دیگه صبر کنید اگه پریود نشدین یه بی بی دیگه با مارک قبلی فرق داشته باش چک کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره احتمالش هس لقاح دیر انجام شده...چون سیکلتون طولاتیه تخمک گذاریتون دیر اتفاق افتاده...ان شاا چند ...

مرسی گلم پریود شدم امروز  

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
مرسی گلم پریود شدم امروز    

ان شاا...ماه بعدی نی نی دار بشین..استرس نداشته باشین..کیت استفاده کنید...اقدام شب درمیان داشته باشین...ویتامین سی وای وزینک وامگا3 واسید فولیک ویتامین دی بخورین هم خودتون هم همسرتون..در اخرم بیخیال باشین

ان شاا...ماه بعدی نی نی دار بشین..استرس نداشته باشین..کیت استفاده کنید...اقدام شب درمیان داشته باشین ...

پریودم نا منظمه.نمیدونم کی باید کیت بزارم.شوهرمم کارش اینجا نیست دیگه هروقت همینجا بود نزدیکی میکنم حالا تخمک گذاریم باشه یا نباشه

خودم 39سیکل با مارک مدیکور بی بی زدم مثبت شد...تجربه من به شما اگه بی بی منفی شد بعد 7و8روز بعد تکرا ...

سلام عزیزم.منم امروز مارک روژان زدم منفی شد ولی لاوین رز چند روز پیش مثبت بود.نمیدونم به کدوم اعتماد کنم

سلام گلم خوبی امیدوارم تاالان زایمان کرده باشی ونی نیت به سلامتی دنیااومده باشی یه سوال میشه بگی اولین روزه آخرین پریودت چندم بودوچندمین روزازسیکلت بی بی چکت منفی بوده ممنون میشم ج بدین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
سلام گلم خوبی امیدوارم تاالان زایمان کرده باشی ونی نیت به سلامتی دنیااومده باشی یه سوال میشه بگی اول ...

سلام اره عزیزم شنبه زایمان کردم هنو...من اخرین پریودیم 27دی بود...30دی تست بی بی زدم منفی شد...یعنی سه روز تاخیرم...واستادم تا روز 6اسفند که دوتا تست زدم مثبت شد...8اسفند رفتم تیتر دادم..