2777
2789

سلام..خانما من سیکلم بهم ریخته قبلا30روز دقیق بود از موقعه اقدام شده بین 32تا35روز...من روز سه شنبه موعدمه بوده روز چهارشنبه ساعت 4عصر بی بی زدم مارک روژان منفی شد دیگه بیخیالش شدم تا امروز که 37سیکلمه...دیگم بی بی تکرار نکردم چون علائم بارداری ندارم...وهمش میگم دوباره منفی میشه ...چیکار کنم به نظرتون؟تجربه دار بگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم 39سیکل با مارک مدیکور بی بی زدم مثبت شد...تجربه من به شما اگه بی بی منفی شد بعد 7و8روز بعد تکرا ...

مبارکت باش عزیزم ولی چه دیر مثبت شد من فردا موعدمه پس فردا بی بی میخوام بزارم اگ پری نیاد

مبارکت باش عزیزم ولی چه دیر مثبت شد من فردا موعدمه پس فردا بی بی میخوام بزارم اگ پری نیاد

من بیخیال شدم تو این مدت 7و8روز دیگه اصلا نزدم ...فک کردم منفی دیگه اخه ماه های فبلی که منفی میشد بعد 10روز14روز میدی پریود میشم الان گفتم پریودیم بهم ریخته منفی دیگه..ولی دیدم کشاله ران پام درد میکنه تو نت زدم دیدم از علایم بارداری دیگه یه بی بی چک گرفتم زدم دیدم مثبت شد..شاید دو روز بعد اون بی بی منفی. دوباره میزدم نشون میدادولی من نمیدونستم نزدم..حالا جالب که نرم افزار تاریخ زایمان بهم تاریخ احتمالی تخمک گذاری بهم 18سیکلت داد...تقریبا عقلانی چون من 17سیکل و19سیکل رابطه داشتم..درکل شب درمیون مرتب رفتم..هیج علایم نداشتم الانم علایم خاصی ندارم...میگن بارداری پسر هم بی بی دیر نشون میده هم علایم نداری زیاد..بتام 1600بود روز دهم تاخیرم

من بیخیال شدم تو این مدت 7و8روز دیگه اصلا نزدم ...فک کردم منفی دیگه اخه ماه های فبلی که منفی میشد بع ...

واییی عزیزم من فردا بی بی میزارم خیلی استرس دارم 

تو درد پریودی داشتی؟من درد پریودیم یکهو میگیره تا ده بشموری ول میکنه بعضی وقتا که میگیره از ناف تا واژنمم همراش تیر میکشه یا تخمکامم باهاش تیر میکشهه کشاله پامم شبا این موقع درد میگیره من بخاطر این دردا خیلی مشکوکم نه سینه دردم نه علائم دیگ دارم فقط همینه که شک انداخته بهم