2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://oranus.mihanstore.net/

کفش لوییس ویتون رو میده ١٦٩٠٠٠ هزار تومن 😅😅😅😅

بعد ساعت کالوین کلین هم ٤٩٠٠٠ هزار تؤمن 🤣🤣🤣🤣🤣 

دلار رو چند حساب کرده 🤭🤭🤭🤭 لابد گوشی آیفون اصل دوسیم کارته هم ۲۰۰۰۰ هزار تومن میده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
کفش لوییس ویتون رو میده ١٦٩٠٠٠ هزار تومن 😅😅😅😅 بعد ساعت کالوین کلین هم ٤٩٠٠٠ هزار تؤمن 🤣🤣 ...

جنساش که اصل نیستن . کپی هستن . ساعت هایی که این سایت با 50 هزار تومن گذاشته در بازار 3-4 میلیون قیمتشونه !

جنساش که اصل نیستن . کپی هستن . ساعت هایی که این سایت با 50 هزار تومن گذاشته در بازار 3-4 میلیون قیم ...

خب وقتی فیک هستش نباید بزنه ساعت کالوین کلین واقعا آدم خندش میگیره 😑 یا حداقل اشاره کنه ساعت فیک 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400