2777
2789
سلام برای رفع خستگی و سیاهی دور چشم در اثر کار زیاد با کامپیوتر چه کرم یا دستگاهی مناسبه؟ از سرد کردن باید استفاده کنیم یا گرم کردن و ماساژ چشم؟ کاربران محترم فروم اگه روشی امتحان کردید که خوب جواب داده لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر
دکترسنتی ب مامان من کفت سیب زمینی خام رنده ریزکنه بعد تشاسته ک ته آبش میمونه رو مثل ماسک بخوابونه دورچشمش...همچنین گقت توت فرنگی رو له کنه بذاره چندساعت بمونه..و گوجه فرنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا اینطوری جواب این بنده خدا رو میدین.نمیخواین جواب ندین.من فکر میکنن.خیار و سیب زمینی خوب باشه ولی تو طولانی مدت جواب میده.اگه هم چشماتون پف داره دو تا قاشق بزاریت توی فریزر بعد بزارین روی چشمها.یخم فکر کنم خوب باشه.
خانومایی که مسخره کردید واقعا طرز حرف زدنتون تاسف باره.. آقا به نظرم به یه دکتر پوست خوب مراجعه کنید کرم دور چشم که مناسب سن و جنس پوستتونه تجویز میکنه البته این مشکل تا حدی ارثیه یا به خاطر کم خوابیدن و استرس و مصرف مواد شور هم هست
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
با تشکر از کاربران محترمی که راهنمایی می کنند و اطلاعات خودشون رو با بقیه به اشتراک میگذارن، من متوجه نمیشم چرا بعضی از خانم های این فروم در مقابل یک کاربر مرد موضع میگیرن، در حالی که با طرف مقابلشون هیچ برخورد و آشنایی ندارن. من بارها از اطلاعات مختلفی که در این فروم از خرید وسایل برقی تا وسایل آرایشی گذاشته شده استفاده کردم و صمیمیتی که اینجا دیدم را در فروم دیگه ای ندیدم، با اینکه من در اکثر فرومهای ایرانی کاربری با سابقه بالا هستم، اما برای یکسری موارد از جمله همین سوال فعلی، بهتر دیدم که از راهنمایی کاربران اینجا استفاده کنم، چون تجربه بیشتری در این زمینه دارند. در هر حال اگه تجربه و اطلاعاتی دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید.

تزریق ژل و هایفوتراپی و لیزر مو در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6