2777
2789
عنوان

لطفا شبکه خبر رو بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه اطلاع رسانی رو به خوبی انجام نمی دن خیلیا شبکه خبر رو نمی گیرن الان که همه پا نت هستن در نتیجه هر کی اومده برا خودش نظریه داده  و شایعه درست کرده خیلیا هم از این وضعیت کشور سوء استفاده می کنن متاسفانه 

چه اصراری دارین بگین اخبار ایران دروغ میگه به نظرم یکی از پاک ترین رسانه ها مال کشور خودمونه حتما ای ...

پاک ترین ؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

چه اصراری دارین بگین اخبار ایران دروغ میگه به نظرم یکی از پاک ترین رسانه ها مال کشور خودمونه حتما ای ...

دقیقا  اتفاقا درباره همین هم توضیح دادن من تنها یه چیز رو می دونم اونم آینه که رسانه های خارجی دلشون برا ما نمی سوزه 

دقیقا  اتفاقا درباره همین هم توضیح دادن من تنها یه چیز رو می دونم اونم آینه که رسانه های خارجی ...

آخه تويکي از تاپيکها خوندم نوشته بودن بهداشت جهانی گفته ما خیلی نگران ايرانيم این که بیشتر شبیه جوک هست به جای اینکه اينقد بگیم رسانه ها دروغ میگن یه خورده بیشتر رعایت کنیم که ریشه کن بشه نه مثل خاله زنکها فقط غر بزنیم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اونوقت شما باور کردی😥

گلم من این مطلب رو برای جبهه گیری و دفاع از کسی  تاپیک نکردم  شما هم یکی از افراد جامعه ای هستی که در کنارشون زندگی می کنم فقط قصدم اطلاع رسانی و کمک به مردمم هست  

آخه تويکي از تاپيکها خوندم نوشته بودن بهداشت جهانی گفته ما خیلی نگران ايرانيم این که بیشتر شبیه جوک ...

منم دارم  همینو می گم  این شایعه ها ممکنه نا معتبر باشه من الان مثلا در اینجا که تعداد زیادی عضو هستن می تونم هزارتا داستان و دروغ بگم خیلیا هم ازش تاثیر بگیرند من نمی گم خطرناک نیست فقط ميگم نه بیخیال باشید نخ دیگر زیادی به خودتون استرس بیش از حد بدید