گلمریم72 مدیر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 935 عنوان طنز کرونا در ایران | مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 41 پست 1398/12/04 | 11:05 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari_pariaaaaa عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 717 هههههههههههههههههههههههه عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.
tanhay عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6593 دوستان اگه کسی از قم هست بگه کاریش ندارم فقط میخوام بلاکش کنم🤣 نگو .الان میان میگن از قمی ها بدمون میاد خخ
دخترک_تنها_ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 2430 الان باس بخندیم یا بگرییم؟؟؟؟!!!!! بخند به روی دنیا دنیا به روت بخندهبخند که رنج و غصه بار سفر ببنده....😘❤️
pari_pariaaaaa عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 717 به نظر شما کیه و چیه خخخ بگم ک جدایی از تایپیک سایت میترکه عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.
haniya74 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 680 واسه بدبختیامون طنز و دابسمش و استوری میسازیم 😖 کار دیگه ای از دستمون برمیاد؟؟ حداقل بزار شادروان از دنیابریم🤣
دلمنمیخواد عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 3455 ميگن كرونا مستقيم از شهر ووهان اومد شهر سوهان🤭 لعنتی یه جا رفته مقاومت بدنشون عجیبه تو خودشون حلش میکنن بره
haniya74 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 680 نگو .الان میان میگن از قمی ها بدمون میاد خخ ن دوسشون دارم... جز آخوندا
sariiiiiiiiii عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 10052 اون ک میگه جوووووون کیه؟ مسئولینن خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
pari_pariaaaaa عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 717 مسئولینن مسئولین ک مشخصه عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9927 مسئولینن نه مسولین اونین که گفته دوستان اینجاچ خبره؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
ملیسا1368 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 15616 فقط اونی که از پشت میگه جوون 😂😂😂 رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7543 کار دیگه ای از دستمون برمیاد؟؟ حداقل بزار شادروان از دنیابریم🤣 نه راحت باش روحت شاد چه دختر خوبی بودی😭😁 خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
دخترک_تنها_ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 2430 کار دیگه ای از دستمون برمیاد؟؟ حداقل بزار شادروان از دنیابریم🤣
گلمریم72 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 935 مسئولین بالا گقتن اون که گفته جون رمز دوم پویا هستش خخخ