2777
2789
عنوان

بین اسم محمد رضا و محمد مهدی کدوم قشنگ تره برا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 29 پست

من خودم عاشق محمد مهدی هستم . چند روز پیش لک دیدم خیلی گریه میکردم همون موقع تی وی آهنگ امام رضا گذاشت من یهو از دلم رد شد گفتم امام رضا بچم سالم بدنیا بیاد و پسر باشه اسمشو بزارم محمد رضا. به شوهرم گفتم گفت دیگه حرفیه که زدی باید بهش عمل‌کنی خیلی هم قشنگه اصلا بهش فکر‌نکرده بودم عالیه خوشم‌اومده

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اسم محمدرضا اسمیه که همیشه توی بورس بوده و هست و خواهدبود... 

بله به نظر منم از اون اسمایی هست که اصلا قدیمی‌نمیشه . 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
بزار امیرضا خیلی قشنگه بین این اسما

نمیدونم چرا با امیر زیاد موافق نیستم . خیلی قشنگه ولی معنای اسم جالب‌ نمیشه 

کسی هم تاالان ممدرضا صداش نزده همه میگن محمدرضا

به نظرم اگه‌ خودمون‌همیشه محمد رضا صدا بزنیم هیچکس نمیگه ممدرضا 

امیر لقب امام علی بود عزیزم

بله میدونم اتفاقا نظر من اینه که این لقب فقط برازنده امیرالمونینه . امیر میشه سرور درسته؟ بعد مثلا میزاریم امیر رضا امیر حسین . معنیش میشه سرور حسین سرور رضا از نظر معنایی جالب نیست از ارزش اسم کم میکنه به نظرم . من چون شنیدم از یه حاج آقایی که این اسم خوبی نیست برلی دو اسمی گذاشتن