2777
2789

یه چندتا سوال دارم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسلیو کردم ولی اطلاعاتم بد نیست بپرس 

عزیزم من 9 روزه عمل کردم یعنی تو هفته دوم بعد عملم

یه کم غذام سفت باشه گیر میکنه بدجور معده درد میگیرم طبیعیه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عزیزم من 9 روزه عمل کردم یعنی تو هفته دوم بعد عملم یه کم غذام سفت باشه گیر میکنه بدجور معده درد میگ ...

نباید غذای سفت بخوری فقط نرم و پوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اسلیو کردم 

عزیزم چقدر طول کشید تا ب غذاخوردن طبیعی برسی

من دوماه دیگه باید برم جایی نمیخوام بفهمن عمل کردم بنظرت تا دوماه دیگه خوردنم طبیعی میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/102700/دکتر-خوب-برای-جراحی-حلقه-معده-کسی-میشناسه?page=2800

این تاپیک رو بخون سوالاتت رو اونجا هم بپرس بچه ها هستن جواب میدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نباید غذای سفت بخوری فقط نرم و پوره 

دکتر گفت میوه رو بریز مخلوط کن بخور من سیب ک میخوام بخورم اینجوری میشم

بلفی جون من دوساله اسلیو کردم باردارم ماه آخر. الان میتونم 8 قاشق برنج بخورم خیلی ناراحتم  به ...

به مرور حجم معده افزایش پیدا می‌کنه اما نباید زیاد بخوری بافت معده کشتسانی هست به مرور افزایش پیدامیکنه