2777
2789
عنوان

همدانیا بیاید

455 بازدید | 35 پست

کسی پیش،دکتر فریمانی زایمان انجام داده؟؟هزینش چقد میشه سزارین؟سزارین اختیاری به صورت خصوصی انجام میده؟

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه مانتو و کفش اینا کلا لباس زنونه و بچگونه کجا خوبه همدان؟یه راهنمایی میکنی ممنون

عزیزم ازمیدان امام تا آرامگاه بوعلی کلا پاساژ و بازاره، بعد چندتا پاساژ هست ایران زمین خیابان طالقانی، پاساژ سعیدیه اول سعیدیه، پاساژ جهان نما خیابون جهان نما و مرکز خرید میلاد همون خیابان جهان نماست. برجیس میدان جهاد هم مانتو فروشیه. خیابان پاستور هم لباس و مانتو زیادهست آخر خیابونشم بازپاساژ هست

عزیزم ازمیدان امام تا آرامگاه بوعلی کلا پاساژ و بازاره، بعد چندتا پاساژ هست ایران زمین خیابان طالقان ...

یبار بوعلی اومدم همون جا که خیابونو بستن ماشین نمیاد سنگ فرشم هست همون جارو میگین شما؟زیاد مثلا مغازه مانتو فروشی ندیدم .

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
عزیزم ازمیدان امام تا آرامگاه بوعلی کلا پاساژ و بازاره، بعد چندتا پاساژ هست ایران زمین خیابان طالقان ...

قیمت مناسب و لباس شیک کجا خوبه تنوع هم باشه 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
قیمت مناسب و لباس شیک کجا خوبه تنوع هم باشه 

من لباسای سعیدیه و مرکز خرید میلاد رو دوست دارم. راسپینا میرزاده عشقی و هلیا اول سعیدیه بالا هم شیکن. پاساژ شهر آرا هم پره لباس مجلسی. داخل خیابان پاستور هم لباس مجلسیاش قشنگن