2777
2789
عنوان

قشنگترین فیلمی که تاحالا دیدین

121 بازدید | 18 پست

ممنکنم بگین 

خودم طرفدار

خوب بدجلف

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

استانبول ظالم

مانکن

تگزاس۲

شبی ک ماه کامل سد

دختران افتاب

عشق حرف حالیش نمیشه

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی یا خارجی؟

جدید یا قدیم؟

خوب تو رده بندی رستگاری در شائوشنگ قشنگ ترین فیلمه...منم فیلمش رو دوست داشتم.

ولی به جز اون خیلی از فیلم ها هستند که تو اون شرایط روحی و روانی ای که من بودم و دیدمشون...برام خوشایند بودن...مثل دو تا فیلم برتر امسال: جوکر و پارزیت (انگل)

از بین ایرانی هام: اینجا بدون من، آشغالهای دوست داشتنی، نیمه شب اتفاق افتاد با نرو سمیه😂

من والا مستند رو ترجیح میدم  مستند 72 حیوان خطرناک آسیا  و پادشاهی وحشت

وای منم دقیقأ همینارو دوس دارم، همیشه رو شبکه ی مستندیم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
دوست دارم نمیه پیدا شده  حالا یه سوال  استخرها تو این روزا تعطیل شده؟؟؟

منم دوست دارم جیگرم😐 والا استخرو نمیدونم ولی دبیرستان دخترم کل این هفته رو تعطیله

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.