2777
2789

بچه ها من این لنز سفارش دادم امروز اماده شد خودم نتونستم برم بگیرم داداشم رفت گرفته من تا حالا لنز استفاده نکردم  نمیدونم الان اینارو چیکا  کنم چجوری درشون بیارم؟ با چی بشورم؟

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

بامایع لنز بشور جلد مخصوصش بزار

چ رنگه ؟ چندگرفتی؟ 

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

اول دستهات رو‌خوب با مایع بشور و‌ خشک کن بعد از محلول ضدعفونی بریز رو لنز و آروم دست بکش پشت و روشو ، و بعد از استفاده لنز رو تو‌محلولش بذار

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بامایع لنز بشور جلد مخصوصش بزار چ رنگه ؟ چندگرفتی؟ 

اینارو دربیارم با اون آبی که داخلش هست بذارم جلد مخصوص؟؟؟بی رنگ هست ۲۸۰گرفتم

از داروخونه گرفتی آبی که لنزو میندازی توش؟ خود اون یه ظرف کوچیک داره سمت راست و چپ رو درست بنداز توش ...

نه اینا خودشون تو اب هستن

اینارو دربیارم با اون آبی که داخلش هست بذارم جلد مخصوص؟؟؟بی رنگ هست ۲۸۰گرفتم

از این جلدا نداره

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
نه اینا خودشون تو اب هستن

مایع لنز از داروخونه بگیر عزیزم مارک خوب

جعبه مخصوص بگیر اول محلول بریز توش بعد لنزارو بزار داخلش چپ وراست جدان

همین آبی که الان توش هستن؟همون محلول مخصوص لنز هست؟

لنزتو باید بزاری تو این ظرف سمت راست و چپشم درست بزار از آب محلول بریز توش و هر وقت آبش کم شد بریز تا خشک نشه

موقع استفاده دستهاتو خوب بشور و خشک کن با هوا به جایی نزن بعد لنزتو با سِرُم شستشو بشور و بزن به چشمت

باشه تو آب هم باشه اینو باید بریزی بیرون محلول رو نخریدی؟ اون یه ظرفی داره بزار عکسشو بندازم برات

مرسی اره بذار نه نخریدم