2777
2789
عنوان

خواهشا عصبی نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
بیمارستان طالقانی رو هم انتخاب کردن برا قرنطینه و بستری بیمارا

من تبریزم ولی خبر ندارم دقیق.میگن هست بعد میگن نیست.میگفتن اردبیلم هست

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هی میشنوم میگن هست بعد میگن نه انفولانزاس.واقعا گیج شدم.کاش لامصب بکنه بره از اینجا.

امسال روانی شدیم با این همه اتفاق بد ،مرده شور چینیا رو ببرن که ایرانیا همیشه تو چین ولو هستن همینمو کم بود ،میگن اگه هوا گرم بشه امکان ریشه کن شدنش زیاده

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
میگن یک نفر کرونابگیره به  ۱۲۰نفر منتقل میکنه

سرایتش خیلی خیلی بالاس.انفولانزا درصد کشندگیش خیلی بیشتر از کرونا ولی سرایتش کمتر.انفولانزا با اینکه کشندس ولی علایمش تو سه الی هفت روز مشخص میشه ولی علایم ویروس کرونا تا دو هفته اصلا دیده نمیشه.کارو همین سخت کرده

میگن یک نفر کرونابگیره به  ۱۲۰نفر منتقل میکنه

الان من و تو گفت شش نفر مرده ،بیست وهفت نفر هم مشکوک 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
امسال روانی شدیم با این همه اتفاق بد ،مرده شور چینیا رو ببرن که ایرانیا همیشه تو چین ولو هستن همینمو ...

اره تو هوای سر امکان رشدش خیلی بالاس ولی تو هوای گرم نه.خودمون کم درد داریم اینم اضافه شد.دیگه شدیم مرکز حادثه هر هقته هر ماه یه خبر جدید که باعث مرگ میشه هست.خسته شدیم به خدا.لامصب تو چین تونستن درمان کنن.اینجا هیچکاری نمیشه کرد که.هر جا میری نه الکل نه ژل بهداشتی نه ماسک.ملت قبل کرونا خودشون خودشون رو میکشن راحت میشن

اره تو هوای سر امکان رشدش خیلی بالاس ولی تو هوای گرم نه.خودمون کم درد داریم اینم اضافه شد.دیگه شدیم ...

چکار کنیم جامعه اشفته همینه

کاش پول داشتم میرفتم اسپانیا. لامصب کلا دلخوشیه. کروناهم نیس🤨

بیا باهم بریم  کروناهم نباش به دلایل دیگه میمیریم