2777
2789
عنوان

کسایی که خانه اجاره دادن لطفا بیاید

1412 بازدید | 48 پست

بچه ها سلام ما دوماه پیش خونمون را اجاره دادیم 

مستاجر قبلیمون رهن کامل بود چون ما اجاره می‌خواستیم رفت واینکه جدید اومد خبر داشت زمان قرارداد گفتیم که نیاز به اجاره داریم و خودمون هم مستاجریم

ماه اول اجاره را ۲۵روز دیرتر داد ماه دوم الان۲۸روز گذشته نداده هنوز

کارمند رسمی دولته یعنی حقوق بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه به نام منه وخودم برا قرارداد ایناش رفتم

حالا به زنش پیام دادم لطفاً اجاره ماه قبل واین ماه را باهم پرداخت کنید بعد پرو پیام داده شوهرتون با همسرم در ارتباط باشه بهتره 

خیلی حرصم گرفته از جوابش شوهرمو زنگ زد پیام داد جواب ندادده

ماهم مستاجر کارمند دولت داریم ولی صبر میکنیم چون میدونیم اگه به موقع حقوقش رو بدن میاره میده. ولی اگه شما  میدونیدمستاجرتون میخواد بازی در بیاره تهدیدش کنید که خونه رو باید خالی کنه

❤قطعا خداوند باکسانی است که تقوای الهی پیشه کرده اند ونیکوکارند❤
خونه به نام منه وخودم برا قرارداد ایناش رفتم حالا به زنش پیام دادم لطفاً اجاره ماه قبل واین ماه را ...

تازه اولشه 

پیرت میکنن یه سریا

کاش چک میگرفتید

بذار به عهده ی شوهرت خودت درگیرش نشو

ما جایی مستاجریم کرایه مون ده هزارتومنه صابخونه مثل یک گدا هرماه میاد در رو از پاشنه در میاره میگه کرایه بده زود باش یکی ندونه فک میکنه ما ماهی ده میلیون باید کرایه بدیم.البته ما چون دیدیم ادم نیست همون ماه اول گفتیم تخلیه میکنیم الانم چهار ماه گذشته هنوخبری نیست.

بعد شما....

طرفت کارمنده حرف حساب حالیشه بهش بگو

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
نه دیگه اینقدر نباید سخت گرفت

بلاخره مستاجر اگه درک وشعورش بالا باشه حتی یه روز هم شده دیربده اجارشو زنگ میزنه ارصاحبخونه عذرخواهی میکنه که داره اجاره دیر پرداخت میشه