2777
2789
عنوان

رفتار پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شما با فرهنگن دخترشون شده این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کلمات از یه خانواده با فرهنگ برنمیاد گلم   ...

ببین من تاحالا کسی ب بابام بی احترامی نکرده ،بابام پیاده میشد بره دوباره نشست تو ماشین ،شما بودی از چه واژه ای استفاده میکردی ؟

ببین من تاحالا کسی ب بابام بی احترامی نکرده ،بابام پیاده میشد بره دوباره نشست تو ماشین ،شما بودی از ...

هیچ وقت از این واژه که گفتید استفاده نمیکردم😅😅😅

یک صلوات میفرستی؟
خخخخخخ😅😅😅😅😅دمت گرم اینو راست‌گفتی.با فرهنگ باشی تو عصبانیت هم هر حرفی و به زبان جاری نمیکنی

دقیقا من دیروز با یه بنده خدایی حرفم شد 

خیلی محترمانه جوابشو دادم خواستم ی چیز درشت بهش بگم بشینه سرجاش

باور کن یک لحظه شبیه موجیا شدم اصلا نتونستم بگم 

از خودم دلخور شدم چطور میتونن اینقد رک بگن پدر همسرم ،عشقم، شریکم سگه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
ببین من تاحالا کسی ب بابام بی احترامی نکرده ،بابام پیاده میشد بره دوباره نشست تو ماشین ،شما بودی از ...

دقیقا من نامزدم ب بابام بی حرمتی کرد

اون روز شد روز اخر  زندگیمون

جداشدم

جنگ نیست 

تمومش کردم 

من یکی از آشناها رکیک ترین فحش ها را پشت سر مادرم‌گفت.هر کار کردم مثل خودش باشم‌.نتونستم.فقط براش پی ...

چون تو با بد بدکنی پس فرق چیست

یه همچین چیزی بوئ یادم نیست  

از واژه گاو

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

شاید پدرتو واقعا ندیده

یا وانمود کنه ندیده

شمام اگه به روشون بیاری، حتما میگه ندیدم، پس خودتو خراب نکن

شایدم لباسش نامناسب بوده یا شرایط خوبی نداشته 

بالاخره رودرواسی داره