2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک تاثیری نداره متاسفانه این ویروس اندازه اش نانومتریِ واز منافذ عبور میکنه

ماسک معمولی فایده نداره 

باید فیل تردارباشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
اره پریروز خاله نامزدم زنگ زد بم که ماسک فیلتردار بخرین بندازین منم به نامزدم گفتم مگه مااااسک پیدا ...

خاک تو سرمن هی به شوهرم گفتم حداقل دوتا ماسک بگیر همش چرت وپرت تحویلم داد خودمم نگرفتم😣باز ماسکو میشه یه جوری حل کرد یا باپارچه تو خونه درست کرد ولی زل ضدعفونی کننده وپد الکل کاش چی؟

احتمال مرگ ۳ درصدهای برا کرونا ویروس و برا آنفولانزا ۱۳ درصد 😐⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦🤦🏻‍♂️⁩ واس آنفولانزا این ...

آخه عزیزم الان کرونا تو ایران مطابق این آنارها عمل نمیکنه بیشعور اومده داره ۳۰درصد میکشه مردم رو تو ۲۸نفر ۵ نفر میشه بیشتر از ۳۰درصد

تداخدا به مسئولان بگیم شهرا قرنطینه شه همه شهرا نره زیاد نشه زود خوب شن میگن اگه زیاد شد قرنطینه می ...

همه از قوم دارن فرار میکنن میاین شهر های دیگه همه هم میگیرن یکی از قوم آمده تو شهر ما که دور افتاده تازه چند هزار کیلومتر دور از قوم بازم آمده مثلا جونش زنده بمونه مرده حالا خدا میدونه چند نفرو بیمار کرده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اینجا تا نصف جمعیت نگیرن میگن اوضاع خوبه وتحت کنترله😁

😣😖😔

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
دکتر امروز تو تلویزیون گفت وزارت بهداشت اعلام میکنه

اخه دیگه کی میخان اعلام کنن وقتی همه گیر شد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی