2777
2789
عنوان

کیا با وجود اختلاف طبقاتی با خانواده همسر بازم عاشق همسرشونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 37 پست
بیشتر توضیح میدی؟

اختلاف مالی داریم ولی بابام میگه از یه جا اومدیم به همونجا هم میریم دلیلی نداره که بگم چون من بالاترم دختر به اینا نمیدم یا آدم حسابشون نکنم منو شوهرم زندگیمون خیلی خوبه پول نداریم ولی عاشق همیم و همه‌جا هم باهمیم 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید پدر شما و ایشون چکاره هستن؟

پدر كارگر هست و پدرشوهرم هم حانباز هم بازنشسته شركت هوله دوتا حقوق ميگيرن و خونه و ماسين خوب داره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

پدر كارگر هست و پدرشوهرم هم حانباز هم بازنشسته شركت هوله دوتا حقوق ميگيرن و خونه و ماسين خوب داره

ببخشید می پرسم اشناییتون از چه طریقی بود

و اولش که میخاستید از خانواده بگید چجور گفتید براتون سخت نبود که ممکنه قضاوت بشید؟

یعنی شما بالاترین؟ چجوری شوهرتو راضی کردی ک رفت و امدش اینجوری شه

بله

من راضیش‌نکردم

خودش از اول همینو میخواست

از اینایی نیست ک چشمشو رو واقعیت ببنده

خودش میدونه فامیلاش‌ چین واسه همین خودش یه بار بهم گفت رفتو امدمونو باهاشونو سالی یه بار میکنیم منم گفتم باشه 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
چجوری هستن خانواده ها؟چ تفاوتی؟

اختلاف مالی زمین تا آسمون...خانواده من وضع مالی خوبی دارن. خانواده همسرم از متوسط پایین ترن...

تحصیلات و شغل 180 درجه ای...خانوادم میانگین تحصیلاتشون ارشد و بیشتشون هم دکتری  و مشاغل خوب و با اسم ورسم ،خانواده همسرم بالاترینشون لیسانس، اکثرا دیپلم و بزرگترها کم سواد، مشاغل کارگری و نهایتا بهترین هاشون کارمند

اخلاقهای دوتا خانواده آروم و سر بکار خود. بی حاشیه..خانواده همسرم خیلی مهربون و حمایتگر هستن

دو تا خانواده خوشبختانه اهل انگشت به چشم و چار هم کردن نیستن. بکار بچه های متاهلشونم کار ندارن و اذیت نمی کنن

و خدا برای من کافیست.....
بله من راضیش‌نکردم خودش از اول همینو میخواست از اینایی نیست ک چشمشو رو واقعیت ببنده خودش میدونه ...

خانواده شوهرتم خوب نیستن؟

خانوادت نیش و کنایه نمیزنن بهشون؟

سخت بود ولی تونستم   
اختلاف مالی زمین تا آسمون...خانواده من وضع مالی خوبی دارن. خانواده همسرم از متوسط پایین ترن... تحصی ...

چ جالب...چجوری شما راضی شدی با اینهمه اختلاف ازدواج کنی و الانم حالت خوب باشه؟

خانواده خودت چجوری رضایت دادن؟ سرزنشت نمیکنن؟

سخت بود ولی تونستم   
چ جالب...چجوری شما راضی شدی با اینهمه اختلاف ازدواج کنی و الانم حالت خوب باشه؟ خانواده خودت چجوری ر ...

خانوادم راضی نبودن راضیشون کردیم

معیارهای منو داشت

من مرد روشنفکر میخواستم که به درس خوندن و کارکردنم گیر نده، اینایی که زن رو آدم حساب نمیارن برام فاجعه اند، می خواستم آقابالاسر و سلطه جو نباشه...خب شرمندم دیگه ،ولی آدم های خنگ و روتین هم حوصله شو ندارم..مرد های خلاق و باهوش برام جالبن که شوهرم خیلی خیلی باهوش و خلاقه 

توی کار خودشم  خیلی موفقه

و خدا برای من کافیست.....
خانواده شوهرتم خوب نیستن؟ خانوادت نیش و کنایه نمیزنن بهشون؟

نه بابا خانوادم اصلا اینطوری نیستن برعکس همیشه حال و احوال خانواده و فامیلا شوهرمو میپرسن خیلیم بهشون احترام میذارن شوهرمم همین اخلاقارو از خانوادم دید ک همش سمته خودمونه

خانواده شوهرم ادمای بدی نیستن ولی یه سری اخلاقای بد دارن ک منو شوهرم نمیپسندیم

از‌ نظر مالی چون پرسیدی گفتم اختلاف داریم

وگرنه هیچوقت به روی شوهرم نیاوردم

نه خودم ن خانوادم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
ببخشید می پرسم اشناییتون از چه طریقی بود و اولش که میخاستید از خانواده بگید چجور گفتید براتون سخت ن ...

ما اينترنتي اشنا شديم 

نه تو همون جلسه اول حضوري كامل همه چيز رو گفتم بعد ها متوجه شدم از نظر مالي خيلي تفاوت داربم و ميخواسنم جواب رد بدم كه همسرم متقاعدم كرد من تو همو ميخوايم و ميتونيم باهم بساديم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم