2777
2789

اختلاف میتونه شامل اختلاف مالی، فرهنگی یا هر چیز دیگه باشه

و اینکه همسرتون متفاوت باشه با خانوادش

در ضمن این به معنی بد بودن خانواده همسر نیست!

سخت بود ولی تونستم   

ما باهم اختلاف مالي و فرهنگي داريم ولي شكر خدا راضيم از زندگيم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر مذهبی و اعتقادی خیلی متفاوتیم ولی خداروشکر مشکل ساز نشده

از نظر مالی هم همسرم چند پله بالاتره ولی باز مشکلی نیست

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

ما تفاوت داریم

ولی همسرم خیلی خوبه انگار از خودمونه 😄 

خود همسرمم اینو میدونه ها واسه همین همش با خانواده و فامیلای من در رفتو امدیم

با خانواده و فامیلا شوهرم سالی یه بار

اختلاف مالی و کمی فرهنگی

درکل راضیم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
خب بیشتر توضیح میدی عزیز؟ علت راضی بودنت چیه؟

كلا خانواده همسرم سطح ماليشون خيلي خوبه و خيلي خيلي مذهبي هستن اما خانواده خودم از نظر مالي ضعيف هستن و اصلا مذهبي نيستيم دليل تفاهمم اينه كه هردو ميانه رو هستيم و تعادل رو رعايت ميكنيم همسرم اخلاقش خوبه منم بخاطر اخلاقش با بعضي چيزا كنار ميام

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ما تفاوت داریم ولی همسرم خیلی خوبه انگار از خودمونه 😄  خود همسرمم اینو میدونه ها واسه همین ه ...

یعنی شما بالاترین؟

چجوری شوهرتو راضی کردی ک رفت و امدش اینجوری شه

سخت بود ولی تونستم