2777
2789

پسرم ۸ماه و ۱٠روز داره الان دو سه روزه تب و اسهال شدید رنگشم نریده هیچی هم نمیخوره بجز شیرم چکارکنم میترسم کرونا باشه توروخدا بیاین 😭😭😭😭دکتر میترسم ببرمش میترسم اگر طوریشم نباشه تو این مطبا بگیره

عشقائ من---------->>>آقاموووون و پسرکم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش مطب متخصص اطفال ...بیمارستان خیلی آلودست...تو ماشین بمونه یکی بره نوبت بگیره وقتی نوبتش شد سرطع ببرید نشونش بدید و بیارید تو ماشین...ی شالی چیزی هم بزار جلوی صورتش

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

مگه میشههه دکتر نبری؟؟؟😡😡😡😡پاشو دختر با باباش ببر اگه ماشین دارین خودت برو تو نوبتت ک شد برو بچت بیار ببر پیش دکتر بحث کرونا هم نبود من همیشه همینکارو میکنم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

بچه های زیر ۱۰سال میگن دو دهم درصد احتمال داره کرونا بگیرن ..نترس امگان نداره کرونا باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ماسک کودکان بخر ببرش اصلا هم نترس چون سرما خوردگیه

دعا کنید سرما خوردگی ساده باشه یا بخاطر دندوناش بخدا همش از ترس سردرد شدم 😔😔😔😔

ببرش مطب متخصص اطفال ...بیمارستان خیلی آلودست...تو ماشین بمونه یکی بره نوبت بگیره وقتی نوبتش شد سرطع ...

اره الان نوبت گرفتم ولی همجا فعلا همینجور الوده شده چون همه از ترس تا یه سرفه میکنن میرن دکتر ی نوبت بزور گرفتم بخدا 😥😥😥این بچه ها گناه دارن 😔😔

مگه میشههه دکتر نبری؟؟؟😡😡😡😡پاشو دختر با باباش ببر اگه ماشین دارین خودت برو تو نوبتت ک شد برو بچت ...

نوبت گرفتم واسش دعا کن طوریش نباشه😭😭😭😭

بچه های زیر ۱۰سال میگن دو دهم درصد احتمال داره کرونا بگیرن ..نترس امگان نداره کرونا باشه

خداکنه ابجی انشاالله ک نباشه دق کردم بخدا😔😔😔

نترس ،واسه اسهالش کته با ماست ،دوغ با نمک ،شربت خاکشیر،موز (کال باشه بهتره).....اینا خوبه

مرسی مهربون حتماااا میدمش خیلی ممنون💋💋💋💋

اره الان نوبت گرفتم ولی همجا فعلا همینجور الوده شده چون همه از ترس تا یه سرفه میکنن میرن دکتر ی نوبت ...

آره من خیلی دلم واسه بچه عا میسوزه حای اگه مادرا چیزیشون بشه باز زندگی واسه بچشون سخت میشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘