2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید حتما

61 بازدید | 5 پست

سلام، برادرم بیماریه سختی داره و اگر خدای نکرده،دور از جونش کرونا بگیره خیلی براش خطرناک میشه، بابام رفته بود دکتر تا درمورد شرایطش با دکتر صحبت کنه و تا میتونه شرایط رو طوری کنه که احتمال گرفتنش پایین میاد

دکتر گفت از کسایی که کرونا میگیرن تقریبا نصفشون علامتی شبیه آنفولانزایه ساده دارن اما بعضیا که بدنشون ضعیفتره روشون تاثیر بدی داره و خطرناکه، گفته بود این مریضی چون روی دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر میزاره و عفونت از اونجا به کل دستگاه تنفسی پخش میشه و بعدم بخاطر عفونت کل دستگاه تنفسی ریه از کار میوفته و الانم این بیماری درمان نداره غیر از راههایه پیشگیری که همه میدونیم 

گفت یه راه که خیلی موثر هست تا کسایی که میگیرن تو دستگاه تنفسیشون عفونت خطرناک ایجاد نکنه اینه که آب نمک با آب جوشیده سرد شده درست کنن بعد اینو محکوم از راه بینی بالا بکشن تا قسمت پشت سینوس و بالایه بینی بره اینکار باعث میشه اگر ویروس هم وارد بدن بشه محیط دستگاه تنفسی طوری باشه بخاطر نمی که این ویروس نتونه باعث عفونت گسترده تو اونجا باشه و این مریضی رو خطرناک بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تو رو خدا حتما رعایت کنید امروز رفته بودم داروخانه برا اینکه ماست و ژل ضدعفونی کننده بگیرم اصلا نبود این چیزا میگفت خیلی کمه، اینطوری لاقل رعایت کنید، تا بخیر بگذره