2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست
بیا پرند بگیر بعد عید خیلی گرون میشه ها راحت ۸۰ متر می تونی بگیر

همسرم با پرند خیلی موافقه اما من تا حالا نرفتم

محیطش ندیدم

وگرنه آگهی هایی که دیدیم خونه هاش خیلی لاکچری و شیکه با 250تومن میشه 2خوابم خرید

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
درست میشه عزیزم خدا کمک میکنه خودتون خیلی تلاش کنید

از درجا زدن خسته شدیم 

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اندیشه بخرین تا آزادی 40 دقیقه فاصله داره یا کرج بخرین نزدیک مترو توی تهران با 250 خونه پیدا نمی ...

اندیشه رفتم خیلی شیکه

اونجا هم یکی از گزینه هایی ک توش مانور داریم میدیم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
نه فکر پیروزی هم نباش پیروزی قدیمی ساز متری ۱۵ میلیون و نوساز ۲۵ میلیون  اینجا فقط چرت و پرت ر ...

هنگ کردم اصلا

میفهمم چی میگی عزیزم. خوبه که درک میکنید. واسه ماهم نمیشه ازشون توقعی داشت. 

عزیزم

خدا کمک میکنه

پرند کدوم سمت تهران میشه؟ مسکن مهره؟ 

پرند، شهری تازه تأسیس در شهرستان رباط‌کریم، استان تهران است که در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد با عنوان مسکن مهر گسترش یافت و باعث رشد جمعیتی این شهر شد. شهر پرند ۶ فاز دارد . میدان استقلال مرکز شهر پرند است و مرکز خرید و پاساژها و بازار اصلی هم در میدان استقلال واقع شده که در فاز ۲ پرند قرار دارند . این شهر در ۳۰ کیلومتری جنوب‌غربی تهران و در مسیر آزادراه تهران ـ ساوه واقع شده‌است.

احداث نیروگاه پرند در سال ۱۳۸۳ توسط شرکت مپنا شروع شد و آخرین واحد آن در سال ۱۳۸۵ سنکرون گردید. این شهر دارای خط مستقل راه‌آهن بوده و روزانه قطار شهری تا ایستگاه راه‌آهن تهران تردد می‌نماید.

اطلاعات کامل پرند

مثلا پایین کجا؟ 

آره یه جاهایی میشه خرید اما من نمیپسندم مثلا میدون خراسان یا همون تیر دوقلو

نظام آباد

اتابک

چه میدونم خیابان فتح آزادی

از درجا زدن خسته شدیم 

سخته درجا زدن

این 250تومن دروغ نگم 200تومنش فقط همسرم جمع کرده برای خرید خونه

منم خودمو کشتم 50تومن جمع کردم شایدم کمتر از 50تومن

اما انگیزه داشته باشید و هر دو کار کنید شاید بشه پیشرفت کرد

سخته درجا زدن این 250تومن دروغ نگم 200تومنش فقط همسرم جمع کرده برای خرید خونه منم خودمو کشتم 50توم ...

اره دیگه دوتاتونم کار میکنید.ایشالا که میخری.تهرانم نشد بیا کرج اینجا خونه وامدار زیاده باپولت میتونی بخری

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
اره دیگه دوتاتونم کار میکنید.ایشالا که میخری.تهرانم نشد بیا کرج اینجا خونه وامدار زیاده باپولت میتون ...

آره

من الان 7ساله کار میکنم 

همسرمم از 16سالگی اش کار میکرده 

همسرم با پرند خیلی موافقه اما من تا حالا نرفتم محیطش ندیدم وگرنه آگهی هایی که دیدیم خونه هاش خیلی ...

اره بیا بگیر حتی اگه توش زندگیم نکنی  خیلی می خواد گرون شه بعدا یه مترشم نمی تونی بخری  حتما تا عید بگیر خیلی گرون میشه بعد عید

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
آره یه جاهایی میشه خرید اما من نمیپسندم مثلا میدون خراسان یا همون تیر دوقلو نظام آباد اتابک چه می ...

من تو رویاهام به اریاشهر فکر میکنم😅😭 هزارسال باید پول جمع کنم میگم یعنی میشه معجزه بشه.