2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا شوهرم این و می گه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 97 پست
نه بابا یهم می گه همش باسنت بزرگه

بگو همه بزرگ دوست دارن شوهر ما برعکسه دهنش بسته میشه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من میگه همیشه ۵۰ درصد شوخی ها جدیست😊

بلکه هم بیشتر بنظرم ۹۵ تاش

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بهم می گه وزنت و کم کن بعد می گم باشه از فردا رژیمم اونوقت می گه نه شوخی کردم😳😳😳

قدت چنده مگه؟؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بلکه هم بیشتر بنظرم ۹۵ تاش

دقیقا همینه

یکی تو دعوا حرفهای راست زده میشه یکی با شوخی

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
در همه حالات اعتماد به نفس داشته باش و جلوش از خودت تعریف کن بگو اتفاقا مث من نیست خیلی خوشتیپم.... ...

یه بار بهش گفتم به نظرت من باید کجای بدنم و لاغرکنم برگشت گفت چون خودت می گی باسنت ، بعدا حرفش پیش اومد به خواهرم گفتم اونم بهم گفت خاک تو سرت خودتو جلو مردا نباز 😂😂😂

شوهر من تو عقد میگفت چقد لاغری 54 بودم الان ک زایمان کردم و چندسال گذشته میگه تپل بهم 63 ام. مردا هن ...

منم ۵۸بودم الان ۷۲😭..البته دوبارزایمان پشت سرهم داشتم:/.واقعادوسدارم برگردم به گزشته ولی نمیشه:(

بهم می گه وزنت و کم کن بعد می گم باشه از فردا رژیمم اونوقت می گه نه شوخی کردم😳😳😳

اگهشمام دوبار ایرابگیری مطمن باشه دیگه ازاین حرفانمیزنه مثلا بگو دوستداشتم بازوهات عضلانی ترباشه برو باشگاه بعدش بگو شوخی کردم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰