2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد زمان انتخابات افتادم سخنرانیه رائفی پورو گوش میدادم میگفت با این وضعیت افزایش نقدینگی دولت خودتونو واسه پرایده شصت ملیونی اماده کنین چقد خندیدم بهش اونموقع الان به خودم میخندم ک فک میکردم محاله اینطوری بشه 😞

اینم تقصیر دولته حتما مردم نخرن اقا نخرین بمونه دستشون یه بار ایپ راهو برین عوض اینکه بریزین بخرین ا ...

واقعا.منم این حرفو زدم به شوهرم.

گفتم نگاه کن طلافروشی ها چقدر شلوغه.

تقاضا زیاده روز به روز همه چی گرون میشه

یاد زمان انتخابات افتادم سخنرانیه رائفی پورو گوش میدادم میگفت با این وضعیت افزایش نقدینگی دولت خودتو ...

خونه رو که دیگه نگو.ما همش دلمون به وام مسکن خوش بود.اونم دیگه چندرغاز شده.

مسکن مهرهای آشغال که هیچکی طالبش نبود کمتر از ۲۵۰ ۳۰۰ نیس

واقعا.منم این حرفو زدم به شوهرم. گفتم نگاه کن طلافروشی ها چقدر شلوغه. تقاضا زیاده روز به روز همه چ ...

بخدا تقصیرخودمونه بعدم شعارمیدیم مسئولین دروغ گوان همه فکرخودشونن انتظاردارن کشورمون مثه سوئیس باشه ارومو لاکچری

حق ایرانیاس.هر چی که سرشون بیاد.وقتی یچی گرون میشه همه ولعشو پیدا میکنن.تا چند سال پیش ایرانخوردو و سایپا انققققدر که فروششون کم شده بود داشتن جمع میکردن،به زور وام و طرح نوروزی و ال و بل که ملت بیاید قسطی ماشین بخرید.طرح نوسازی خودروهای فرسوده و غیره و ذلک.باز مردم نمیخریدن میگفتن ماشین که سرمایه نیس مستهلک میشه ارزون میشه.اما الان که گرون شده همممه میرن میخرن.هر چی سر این مردمه ذلیله توو سری خور بیاد کمه

واقعا.منم این حرفو زدم به شوهرم. گفتم نگاه کن طلافروشی ها چقدر شلوغه. تقاضا زیاده روز به روز همه چ ...

اصلا توهمه چی اینطوری شده

انگاری چشموهم چشمی سیرمونی نداره

انگاری توهمع چیز میخواد قحطی بیاد

انگاری ارامش به فنا رفته

همه تو تلاطم همه تو استرس و نگرانی از جانموندن و عقب نیوفتادن

بابا توروخدا آروووووووووووووم

اینم از وضعیت نبود ماسک مسئله به این راحتی

تاتونستن به چین ماسک صادر کردن

ازاونورم احتکار

یعنی واقعا فک میکردن ایران رویین تنه؟کرونا کوره ایرانو نمیبینه؟

بخدا تقصیرخودمونه بعدم شعارمیدیم مسئولین دروغ گوان همه فکرخودشونن انتظاردارن کشورمون مثه سوئیس باشه ...

خدایی همه چی دست به دست هم دادن نمیذارن یه حال خوب داشته باشیم