2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیان توروخدا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
نه عزیزم واژینال ممکنه نشون بده ولی شکمی نه

واژینال ۲ بار انجام دادم. وقتی لکه بینی دارم بازم واژینال انجام میدن

خدا لعنتشون کنه دارم از عذاب وجدان میمیرم ک بخاطر سونو واژینال اینجوری شدم😔😔

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
خیلی میترسم من شرایطم ب هم ریخته موندم خونه مامانم شوهرم ی شهردیگس مجبوره غذای بیرون بخوره اونم خطرن ...

شرایطتت دقیقا عین منه 

منم یه بچه کوچیک دارم باید برم شهر مامانم اینا بایدم از قم رد بشم ۱هفته دیگه قرار بود برم الان موندم چ کنم چجوری شوهرمو تنها بزارم 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژینال ۲ بار انجام دادم. وقتی لکه بینی دارم بازم واژینال انجام میدن خدا لعنتشون کنه دارم از عذاب و ...

سونو واژینال خطری نداره خیلیا انجام میدن 

الان تاپیکای قبلیتو دیدم چون ساک بارداریت تو رحم دیده شده احتمال خارج رحمی نفی میشه و خطرناک نیست

فعلا سونو نرو تا هفته ۷

حواست باشه!
سونو واژینال خطری نداره خیلیا انجام میدن  الان تاپیکای قبلیتو دیدم چون ساک بارداریت تو رحم دید ...

ممنون گلم ک جوابمو دادی

پس لکه بینی چی؟ همین شیاف کافیه؟ اخه ۳ روزه لک دارم کلا😔

شرایطتت دقیقا عین منه  منم یه بچه کوچیک دارم باید برم شهر مامانم اینا بایدم از قم رد بشم ۱هفته ...

من دوهفتس اومدم دیگه خسته شدم اینجا دوسدارم زودتربیاد بتونم زودتربرگردم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
واژینال ۲ بار انجام دادم. وقتی لکه بینی دارم بازم واژینال انجام میدن خدا لعنتشون کنه دارم از عذاب و ...

عزیزم نترس فعلا کارای سنگین نکن شیافم روزی دوتا استفاده کن بزار 7هفته رو تموم کن بعدا برو سونو الان بری بازم زوده توکل کن بخدا اگه قسمت باشه حتمن میمونه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم نترس فعلا کارای سنگین نکن شیافم روزی دوتا استفاده کن بزار 7هفته رو تموم کن بعدا برو سونو الان ...

پس نرم سونو؟ اخه خیالم راحت نیس اصلا😔

پس نرم سونو؟ اخه خیالم راحت نیس اصلا😔

آره نرو خیلیا اول حاملگی لکه بینی دارن اگه درد یا خونریزی باشه باید زودتر بری دکتر 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
منم لکه بینی داشتم تو هفته ۵  حدود ۱ هفته طول کشید  ترشحات قهوه ای بود  فقط شیاف و ...

سونو نرفتی دیگه؟

در چه حد بود لکه بینیت؟ تو هر بار دستشوییت می دیدی؟؟

آره نرو خیلیا اول حاملگی لکه بینی دارن اگه درد یا خونریزی باشه باید زودتر بری دکتر 

نه درد ندارم

واقعا موندم چیکار کنم یکی میگه بیخیال نباش برو دکتر

یکی میگه دکتر نرو فقط استراحت کن

واقعا درمونده شدم😔

گزارش میزنم برا پستت یعنی چی اینکاراتون اخه خود نی نی یارم گفت حق ندارین بزارین لینک

ببخسید نمیدونستم بعد نیتی بدی نداشتم فقد میخاستم دل چن نفر رو پر از ارامش الهی کنم

نه درد ندارم واقعا موندم چیکار کنم یکی میگه بیخیال نباش برو دکتر یکی میگه دکتر نرو فقط استراحت کن ...

عزیزم نترس لک قهوه ای زیاد خطری نداره شما فقط استراحت کن و شیاف بزار جاروبرقی و پله و پیاده روی و همچنین نزدیکی نداشته ایشالله هفت هفته که رفتی با خوشحالی برگردی خونه.بسپارسش به اون بالایی