2777
2789
عنوان

تو رو خدا واجبه هرکی میدونه جواب بده 😭جینسینگ تو شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 12713 بازدید | 51 پست
۴۴ کیلوام خیلییی لاغرم! بچه ندارم تو اقدامم ۴ سالع!!! الان اینایی ک گفتی تو نت سرچیدم نوشته اگه نادر ...

من قبل بارداری دارو چاقی میخوردم 😐

گین آپ که اصن ضرر نداره چون تو شیردهیم میشه خورد 

عسل گیاه سبز میخوردم خیلی خوب بود تاثیر داشت حالا نمیدونم برا شما تاثیر داشته باشه یا نه 

قدت چنده؟ 

جی فست نخوردم سرچ کن ببین تو نی نی سایت چی گفتن از تجربه هاشون 

باور میکنی من تا یه چیز اشتها آوری نخورم نمیتونم خیلی غذا بخورم  یکی که زیاد استعداد نداره تو ...

ای بابا نگفتی لحظه ای که شیرینی خامه ای جلوته چه حسی داری

زیاد خوردنو ولش کن

تصور کن حستو بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد اشتها ندارم! ولی هرچقدم بخورم چاق نمیشم...بقیه میگن تو استخون بندیت اینجوریه ظریفی هرکاری ک ...

منم استخون بندیم ظریفه منم 45 بودم 

رفتم دکتر دارو داد  گین آپم داد رسیدم 58 

عسل گیاه سبزم خودم خریدم خوردم شدم 62_63 

ولی تو بارداری بخاطر ویار و عملم شدم 55 😒

من قبل بارداری دارو چاقی میخوردم 😐 گین آپ که اصن ضرر نداره چون تو شیردهیم میشه خورد  عسل گیا ...

قدم ۱۵۶،اه قدمم کوتاست!دیگه باید ی فکر اساسی برا چاقیم بکنم،درمورد گین آپ تحقیقات میکنم،عسل گیاه سبز!؟این عسله؟گیاهه؟گیاه عسلیه؟عسل گیاهیه؟  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
منم استخون بندیم ظریفه منم 45 بودم  رفتم دکتر دارو داد  گین آپم داد رسیدم 58  عسل گ ...

افرین چقد خوب پیشرفت کردی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
۴۴ کیلوام خیلییی لاغرم! بچه ندارم تو اقدامم ۴ سالع!!! الان اینایی ک گفتی تو نت سرچیدم نوشته اگه نادر ...

گین آپ و شیر خشک و عرق یونجه و مولتی پریناتال، ففول، زینک، شیکوریدین، مخمر آبجو 

اینا هیج کدوم ضرر نداره 

بگیر بخور چاق شی 

شوهرت گناه داره خوب😐

اینا همه بدون ضررن شک نکن

گین آپ و شیر خشک و عرق یونجه و مولتی پریناتال، ففول، زینک، شیکوریدین، مخمر آبجو  اینا هیج کدوم ...

چقد بلدی تووو! عزیزم توروخدا ی چیز گیاهی بگو بخرم بخورم،گین آپو داروخونه بدون تجویز میده؟

قدم ۱۵۶،اه قدمم کوتاست!دیگه باید ی فکر اساسی برا چاقیم بکنم،درمورد گین آپ تحقیقات میکنم،عسل گیاه سبز ...

یه نوع عسله که دارو گیاهی توشه 

من خانواده شوهرم همه چاقن 

من با اینکه 60 و خورده ایم هنو حس میکنم لاغرم 

من خیلی زحمت میکشم که چاق بشم 

خودمو کشتم چاق بشم 

تو هم تلاشتو بکن

یه نوع عسله که دارو گیاهی توشه  من خانواده شوهرم همه چاقن  من با اینکه 60 و خورده ایم هن ...

۶۰ خوبه دیگه،بیشتر ازین تلاش نکن ناشکر نباش  برم عطاری ببینم دارن یا نه،بگم عسل گیاه سبز دیگه؟

چقد بلدی تووو! عزیزم توروخدا ی چیز گیاهی بگو بخرم بخورم،گین آپو داروخونه بدون تجویز میده؟

بابا همه اینا که گفتم بدون ضرره همه رو بخر بخور 

اره همه رو بدون تجویز میدن 

بابا همه اینا که گفتم بدون ضرره همه رو بخر بخور  اره همه رو بدون تجویز میدن

همروو بگیرم بخورم  اول میرم عسل گیاه سبزو میخرم با پودر گین آپ اگه اینا تاثیر نداش بعد بقیرو میگیرم میخورم خخخ

۶۰ خوبه دیگه،بیشتر ازین تلاش نکن ناشکر نباش    برم عطاری ببینم دارن یا نه،بگم عسل گیاه سبز ...

اره دارن عطاری‌ها 

حالا این چون تو اقدامی نخور میترسم موقعی که داری میخوری باردار بشی ندونی بارداری 

ولی بقیه چیزایی که گفتمو بخور بی ضررن 

واسه این میگم عسل گیاه نخور چون کلا مصرفش تو شیردهی و بارداری ممنوعه 

اره دارن عطاری‌ها  حالا این چون تو اقدامی نخور میترسم موقعی که داری میخوری باردار بشی ندونی با ...

عاها باشه ممنووون