یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من قبل بارداری دارو چاقی میخوردم 😐 گین آپ که اصن ضرر نداره چون تو شیردهیم میشه خورد عسل گیا ...
قدم ۱۵۶،اه قدمم کوتاست!دیگه باید ی فکر اساسی برا چاقیم بکنم،درمورد گین آپ تحقیقات میکنم،عسل گیاه سبز!؟این عسله؟گیاهه؟گیاه عسلیه؟عسل گیاهیه؟
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
منم استخون بندیم ظریفه منم 45 بودم رفتم دکتر دارو داد گین آپم داد رسیدم 58 عسل گ ...
افرین چقد خوب پیشرفت کردی
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بابا همه اینا که گفتم بدون ضرره همه رو بخر بخور اره همه رو بدون تجویز میدن
همروو بگیرم بخورم اول میرم عسل گیاه سبزو میخرم با پودر گین آپ اگه اینا تاثیر نداش بعد بقیرو میگیرم میخورم خخخ
اره دارن عطاریها حالا این چون تو اقدامی نخور میترسم موقعی که داری میخوری باردار بشی ندونی با ...
عاها باشه ممنووون