2777
2789

آقا من شیر میدم 

تو رو خدا بگین میشه تو دوران شیردهی جینسینگ خورد؟ 

باید چاق بشم حتما 😭

ضرر نداره تو شیردهی؟ 

من شنیدم جینسینگو اقایون میخورن برا مشکل ناباروری

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

شیرخشک بخور

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون هست  ولی واسه چاقی هم هست نمیدونم تو شیردهی میشه استفاده کرد یا نه

عه نمیدونستم! منم خیلییی لاغرم نمیدونم چیکار کنم چند کیلویی؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
عه نمیدونستم! منم خیلییی لاغرم نمیدونم چیکار کنم چند کیلویی؟

اگه شیر نمیدی خیلی داروها میتونی بخوری که چاق شی

من حیف شیر میدم 

والا الان نمیدونم چند شدم خیلی وقته نرفتم رو وزنه 

اگه شیر نمیدی خیلی داروها میتونی بخوری که چاق شی من حیف شیر میدم  والا الان نمیدونم چند شدم خ ...

بچه ندارم،مثلا چ دارویی؟ ب هرچیزی اعتماد نمیکنم

من دخترداییام خیلی چاق شدن طبیعی نمیگنم چی میخورن کثافتا

دارو زیاد میشناسم برا چاقی 

ولی تو شیردهیم 

جینسینگ هم معلوم نیست ضرر داره تو این دوران یا نه 

دارو زیاد میشناسم برا چاقی  ولی تو شیردهیم  جینسینگ هم معلوم نیست ضرر داره تو این دوران ...

یکی از دخترداییامم شیر میده 

فک کنم شیر خشک خارجی برا بزرگسال میخورن

شیر میدم نمیشه دارو برا چاقی بخورم ☹️

😄دارو چیه منظورم غذا و میوه و شیرینیه😋

منم شیر میدم همه چیم میخورم اما با عذاب وجدان اخه چاقم کاش بهم میگفتن بخور چاق شی منم با لذت بیشتری میخوردم😁