2777
2789
عنوان

متاهلی

107 بازدید | 8 پست

خانما به نظرتون مادرشوهر خوبم هست؟ یا این که همه بدنو باید بی تفاوت باشیم؟ با مادر شوهرصمیمی بودنو میپسندین؟من که خودم عاشق اینم یه مادرشوهر داشته باشم همش پیشش باشمو باهاش وقت بگذرونم به نظرتون اونایی که مادرشوهرشون باهاشون خخوبه کاری میکنن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید با مادرشوهر صمیمی شد همیشه یه فاصله ای باهاش داشته باش  همه چیز و همه حرف رو نباید به ص ...

بعضی از عروسا قربون صدقه مادرشوهر میرن این کار اشتباس؟

مادرشوهرت خوب باشه عالیه 

ولی تو باهاش صمیمی نشو

بهش محبت کن و احترام بذار و همیشه باهاش خوب باشین

ولی حواست باشه زیاد باهاش در مورد مساله شخصی و خانواده خودت و دوستات و خرج کردنات و بیرون رفتن و خوشی گذرونیات نگی

مادرشوهرای خواهرای من خیلی خوبن انصافا،پدرشوهراشونم همینطور.درست عکس من  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...