2777
2789
بزن قدش یعنی من یه رژ میزنم ۱۰بار به خودم بوس میفرستم😂😂🤦‍چیکار کنم تفریح دیگه ای ندارم

ایول🙋‍♀️✋😍خخخخ من یه رژبزنم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰تاعکس مندازم ازخودم همشم چسبیدم به اینه هابه خودم نگاه میکنم

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بسته پفک نمکی دارم 

الان در حال حاضر خیلی به خودم مینازم که دارمش 

تازه دارم میرم چایی هم دم کنم بعدش بخورم همرو بشوره ببره۰🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

😊🌱

به خانومی وهنرم اینم مدرک هنرم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ی روز خواهرای مادر شوهرم دور هم بودن منم بودم بعد خواهر مادرشوهرم همش نالع میکرد گریه کرد ک پسرم عاش ...

حال دلت اون موقع خریدنی بود .

چه قندی تو دل ادم اب میشه جلوی مادر شوهر از ادم تعریف کنن .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
چی گفت چی گفتی عزیزم

راستش حرف طلا شد گفت اگه طلات رو نفروخته بودی الان کلی قیمتش داشت حالا یعنی دلش برای شوهرم میسوزه که ماشین نداره!!!

(من چندساله پیش که پسرم خیلی کوچیک بود النگویی که مامانم کادو عروسیم داده بود رو فروختم واسه شیرخشک پسرم)

منم گفتم پسرم واجب تر بود طلا به دردم نمیخورد وقتی پسرم شیرخشک نداشت بچه آدم از همه چی واجبتره

*خودش یه تک پسر داره که اونم شوهر منه و میلیونها تومن پول تو بانک دارن و خودشم نزدیک ۳۰ میلیون به تازگی طلا خریده اما دلش برای تک پسرش نمیسوزه و همش فقط ادعاش میشه و میگه پسرم کارگره و یه بچه مریص داره و پول نداره و ماشین نداره و..‌

هنوز داره حرف از النگویی که من واسه شیرخشک پسرم فروختم رو میزنه تا حالا صدبار همینو گفته بود و منم این بار جوابشو دادم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
حال دلت اون موقع خریدنی بود . چه قندی تو دل ادم اب میشه جلوی مادر شوهر از ادم تعریف کنن .

ارع والااااا درکل فامیلای شوهرم خیلی ازم تعریف میکنن اونم جلو مادرشوهرم..خو اول مادرشوهرم عاشقم شد منو گرف واس پسرش..اولین بار منو دید همو لحظع بخدا ازم خاستگاری کرد زنگ زد ب پسرش ی تعریفای ازم کرد با پسرش ک نگوووو ک از کل عضای بدم براش گف چجورین از همشون چ تعریفی میکرد منکه کلا هنگ بودم

حال دلت اون موقع خریدنی بود . چه قندی تو دل ادم اب میشه جلوی مادر شوهر از ادم تعریف کنن .

اره مخصوصا که مادرشوهرا حرص میخورن یبار تو روضه یه خانمه به مادرشوهرم گفت میخوام بیام تورو ببرم واسم عروس پیدا کنی سلیقت خوبه 

مادرشوهرم😒😞 دقیقا این شکلی بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
به به چقدر بامزه و قشنگن😍

چشات قشنگه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن