2777
2789
عنوان

شما اگه

120 بازدید | 9 پست

ماشین مهمونتون موقع پارک کردن بخوره به ماشین همسایه و ماشینش آسیب ببینه و مهمونتون متوجه نشه که زده به ماشین همسایه چیکار میکنین؟؟؟ 

رودربایسی داشته باشین با مهمونتون . 

بهش نمیگین و خودتون خسارت میدین یا ....؟؟؟؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

ميگم همون لحظه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش صددرصد میگم ولی با لبخند..مگه میشه متوجه نشه؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

اره بهش نمیگم خسارت میدم البته اگ جای پارک همسایه جلو جا پارک من نباشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

به مهمونمون نگفتیم و خسارت همسایه رو  دادیم. میخوام بدونم کارمون درسته. فامیل من بودم. یکم از شوهرم خجالت میکشم و معذبم. مهمونم خوهرم اینا بودن. از اونطرف به اونم روم نمیشه چیزی بگم

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
بهش صددرصد میگم ولی با لبخند..مگه میشه متوجه نشه؟؟؟

متوجه نشده . شوهرم بعد رفتن مهمونا گفت بهم

من باشم همون لحظه میگم

تقصیر شوهرمه دیگه نگفته