2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم روانیمون کرد از بس اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5676 بازدید | 190 پست

خب الان نمیتونی حرف بزنی

همون اول بعد عروسیت میگفتی نیا

من بعد عروسی دوتاخواهر شوهر گفتن ما میخوایم بیایم تهران

دو ماه بمونیم خونه شما

ابنجا حوصلمون سر مبره 

گفتم نه شرمنده من نمبتونم 

دانشگاه دارم

فکر کن تازه عروس دوماد که به سختی بهم رسیدن خب میخوان باهم تنها باشن‌

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم شما برید مسافرت ب خاطر ما برنامه نچینید عیدتون خراب شه گفت نه ما اینجا بهمون خوش میگذره😢

وای من از حرص سکته زدم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خندم گرف

ینی اینا بعد ک تنها میشن فک نمیکنن ب اینهمه حرف و تیکه ای ک خوردن؟ غرور ندارن؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

این دفعه اخر از کمر درد نتونستم پاشم کلا 20 سالمه درد دارم.پا شدن رفتن سر یخچال یخچالو خالی کردن.شوهرمم از حرصش گفت ن چیزی میحرم ن چیزی درست میکنیم ولشون کن

به شوهرت گرمیجات بده بخوره اما خودت زیاد گرمیجات نخور

و بگو اقایون پیش هم بخوابن خانوما پیش هم 😂😂😂😂

تاثیرشو میبینی

این روش بالا روش تضمین شدست بدون روانشناسی

اما اگه بخوای روش عقلانی پیش ببری 

غذا درست نکن براشون صبح که بیدار شدن بگو وای دوستم دعوتم کرده برم خونش و اینا و بلند شو با شوهرت برو بیرون و بگرد

مهمونه که مهمونه 

درسته خواهرش

اما مهمون یه روز دوروز اصن ۱۰۰ روز اما نباید مانع تفریح صاحبخونه بشه

یا ببرشون بیرون غذا بخورن دونگی 

وقتی میان صوپدای سکسشون تو گوشه پاعه هر شب.بهش گفتم عزیزم صداتون میاد اما انگار مهم نبوده براش.هی نور فلش از اتاق خواب میاد.هی سرو صدا.ملافه هام که پره لکه.حموم و دستشویی گند میگیره از بس کثیفن...