2777
2789
عنوان

حموم بردن نوزاد

352 بازدید | 28 پست

سلام مامانا

نی نیاتون رو اولین بار کی خودتون حموم بردین؟

راحت بود شستنش؟ من میترسم نی نی من ۲۰ روزشه میخوام خودم حمومش کنم هرکی تجربه ای داره لطفا بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم برادر زادمو بردنی حموم دیدم...بچرو رو به شکم میگیری دستت اب میریزی رو کمرش صورتشم نمیذاری اب بخوره فقط اخر سر اب میریزی یکم رو سرو صورتش بعد سریع حولرو میپیچی دورش😐

اگه کسی میتونه بگو بیا کمکت منم وقتی اولین بار حموم کردم اب رفت تو گوشش خیلی گوش درد شد 

آخی عزیززززم

نی نی منم مادر شوهرم تا حالا حموم برده میخوام دیگه خودم ببرم 

اگه بچه اولته حتما باید یکی کمکت باشه ...نی نی پوستش خیلیی لطیفه وقتی بدنش خیس میشه گرفتنش سخته و هر آن ممکنه خدای نکرده از دستت لیز بخوره

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

من از اول بابام حمومش میکنه تا الان ک ۱۰ ماهشه.البته خودمم میرم داخل نگاه میکنم ولی خب بابام خیلی خوب حمومش میکنه😍

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

مگه شما روز دهم بچه رو نمیبرین حموم🤔طرف ما برا خودش مراسمی روز دهم حموم مادر ونوزاد😂..

خیلی آسونه تنهایی نمیتونی یا خودت بگیر یکی بشوره یا شوهرت بگیره خودت قشنگ بشورش ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من از اول بابام حمومش میکنه تا الان ک ۱۰ ماهشه.البته خودمم میرم داخل نگاه میکنم ولی خب بابام خیلی خو ...

خوش بحالت منم نمیخوام مادرشوهرم ببرتش واسه همون میخوام خودم یاد بگیرم