بردارم خیلی منتظر موندم ک این پروفو بزرارم اما ب چن روزم نکشید. اخ بعد از 16روز ک از موعودم میگذشت و بی بی چکم دادم مثبت بود خونریزی زیادی داشتم فردا میخوام برم ازمایش ببینم چیشده
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
به پروفایل میگن پروف ؟ خدا رو شکر من دهه شصت دنیا اومدم 😂😂😂😂
اره دیگ شما تو اون دهه موندی یکم بیا پیشم یاد بگیریی😂😂😂😂
نه عزيزم کلمات مخففو تو امضاش نوشته گفتم اينم اضافه کنه منظورم ب تو نبود واسه خندش گفتم ببخ ...
ن بابا چه دلخوری
آره جديده🤣🤣 @لواشک1395 بياعزيزم اينم تو امضات اضافه کن😁❤
باشه عزیزم😃😃😃😃
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨
بهش بگو شومبل و هم اضافه کنه یکی از کاربرا به شوهر میگفت شومبلی😷😷😷😂😂😂😂😂
ای واااای😤😤😤😤
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨
هیچ کدوم چیز قابل دلداری نمیبینم مگه خدایی نکرده بهتون مصیبت وارد شده که دنبال دلداری هستید ؟ !!! دعوا هم ندارم با کسی فقط نشنیده بودم پرسیدم زدیم به شوخی . شما گویا دنبال دعوایی روز خوش