2777
2789
عنوان

یعنی دوباره پروفمو

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
وا این جدید بود به پروفایل میگن پروفمو !! 😓

الان فازت چیه اومدی دلداری یا دعوا گللللللم😉؟؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
اره همونم کمه

نه عزيزم کلمات مخففو تو امضاش نوشته 

گفتم اينم اضافه کنه

منظورم ب تو نبود واسه خندش گفتم

ببخشيد اگه دلخورشدي😚❤

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پروفایل میگن پروف ؟ خدا رو شکر من دهه شصت دنیا اومدم 😂😂😂😂

اره دیگ شما تو اون دهه موندی یکم بیا پیشم یاد بگیریی😂😂😂😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
نه عزيزم کلمات مخففو تو امضاش نوشته  گفتم اينم اضافه کنه منظورم ب تو نبود واسه خندش گفتم ببخ ...

ن بابا چه دلخوری

آره جديده🤣🤣 @لواشک1395   بياعزيزم اينم تو امضات اضافه کن😁❤

باشه عزیزم😃😃😃😃

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بهش بگو شومبل و هم اضافه کنه یکی از کاربرا به شوهر میگفت شومبلی😷😷😷😂😂😂😂😂

ای واااای😤😤😤😤

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
واااي😂😂😂😂😂😂😂😂 @لواشک1395   بيااينم اضافه کن😂😂😂😂

خییییلی زشته دیگه😦😦😦

الان فازت چیه اومدی دلداری یا دعوا گللللللم😉؟؟

هیچ کدوم چیز قابل دلداری نمیبینم مگه خدایی نکرده بهتون مصیبت وارد شده که دنبال دلداری هستید ؟ !!! دعوا هم ندارم با کسی فقط نشنیده بودم پرسیدم زدیم به شوخی . شما گویا دنبال دعوایی روز خوش