2777
2789
عنوان

بدوویین بیاین

191 بازدید | 29 پست

دوست من با دوست پسرش ک قصدشون ازاول جدی واس ازدواج بود و 3سال باهم بودن  تابستون بهم زد اونم فقط بخاطر اینکه پسره شغل درستی نداشت.. اما حالا پسره شاغل شده. و 2جاهم کارمیکنه و هرچی پیام میده دوستم ج نمیده و تو دوراهیه. بنظرتون چکار باید کنه؟؟ پسره خیلی پافشاری میکنه ومیگه بهش ک دوست دارم و پشیمون نیستم و بخاطر توعه ک دارم دوشیفت کار میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو جواب بده دیگه اگه دوسش نداشت دوباره نمیومد سراغش

همین.. منم میگمش ک یه فرصت دیگه بهش بده... حالا هم ددستم ترم اخرشه پسره هم گفته اخر ترم تابستون رسمی اقدام میکنم

همین.. منم میگمش ک یه فرصت دیگه بهش بده... حالا هم ددستم ترم اخرشه پسره هم گفته اخر ترم تابستون رسمی ...

بگو جوابشو بده

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خب مگه مشکل نداشتن شغل نبود؟؟ الان پسره شاغله دیگه. دوستت با خودش چند چنده؟😐

همین بدبختیه منم موندم.. ومطمئنم پسره خیلی میخادش و محاله کسی ب اندازه پسره بخادش