2777
2789
عنوان

نمونه برداری بیضه

6429 بازدید | 25 پست

سلام دوستای عزیزم من شوهرم ازواسپرمی ازمایش هرمونم داد خوب نبود هرموناش دکتر نمونه برداری کرد از دوتا بیضه بیضه ی سمت چپ اصلا اسپرم وحتی بافت زنده ای نداشت بیضه ی سمت راست یه سری اسپرم پیدا شد فریز کردن دکتر ازمایشگاه گفت حدود چهار میلیون 

الان دوباره فرستادن پاتولوژی نمیدونم چرا کسی میدونه بهم بگه؟یا اینکه الان ما میتونیم بچه خودمون داشته باشیم اخه بهمون جنین اهدایی پیشنهاد داده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا . ارث نداره شوهرتون تو فامیل مثلا برادراش . بچگی بیضش ضربه خورده 

عزیزم وقتی بچه بوده بیضه ها توشکم جامونده بودن دکترا میگن باید زیر یک سالگی عمل بیضه میکرده اما شیش سالگی عمل کردن 

توکل به خدا . ارث نداره شوهرتون تو فامیل مثلا برادراش . بچگی بیضش ضربه خورده 

ارثم ندارن. اصلا با این دیر عمل کردنش امید نداشتیم اما الان ک توی یکی از بیضه هاش پیدا شده هرچند خیلی کم شاید بشه میکرو کرد.خدا خودش کمکمون کنه