2777
2789

وام ازدواج میخایم بخریم واسه رهن خونه ۳۰روز دیگه م عروسیمه هنوز وام رو نخریدیم حالا ذهنم درگیر این شده میگن تا سال جدید وام رو واریز نمیکنن واقعا اینجوریه؟؟ ۳۰روز دیگه عروسیمه هنوز نخریدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدددد نمیدونم وام نخریم خونه رهن نگیریم کجا برم زندگی منم

باید از قبل درخواست میدادی دیگ دیر کردی .

نفهمیدم باز وام خریدن چیه . منظورت وام ازدواج خودته ک میخوای برداری؟

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
باید از قبل درخواست میدادی دیگ دیر کردی . نفهمیدم باز وام خریدن چیه . منظورت وام ازدواج خودته ک میخ ...

نه وام ازدواج خودم که خرج جهزیه شد وام ازدواج دیگه نامزدم میخاد بخره واسه رهن خونه

نه وام ازدواج خودم که خرج جهزیه شد وام ازدواج دیگه نامزدم میخاد بخره واسه رهن خونه

باز برین بگین ولی فکر نکنم بدن ب این زودی . یا اگ وقت قطعی برای عروسی تعیین نکردین و جایی و وسایلی رو رزرو نکردین بندازین عقب.

برا ۳۰ تومن چقد میده بخره؟

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند