2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 10802 بازدید | 78 پست

اول از همه اینکه مرتب دست و صورتتون بشورید و اینکه دست به صورت و دهنتون نمالید ، دوم استفاده از ماسک و دستکش موقعی که میخواید از منزل خارج بشید ، سوم دو طول روز چند مرتبه اسپند و کندر دود کنید که فضای خونه و ریه اتون میکروب زدایی بشه

عاقا نزارین اینو،   سمیعی میگه عنبرنسا دود کنین؟؟😑😑

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از زبان پروفسور سمیعی نیس.

اااا پس زبان کیه😕

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
خیلیها جونشون رو از دست دادن.پس خیلی خطرناکه اونم تو کشور ما که هیچ امکاناتی نیست .رسیدگی که اصلا..ی ...

من رفتم خوبم خریدم از کجا فهمیدی خیلیا مردن؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

چهارم یک کیلو عسل + ۱۰ حبه سیر + ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و توی کابینت بذارید که گرم باشه جاش ، روزانه دو مرتبه هربار یک قاشق غذا خوری داخل آبجوش بریزید بخورید