2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 10802 بازدید | 78 پست
من رفتم خوبم خریدم از کجا فهمیدی خیلیا مردن؟

شاید باورت نشه تمام داروخونه های شهر رو گشتم پیدا نکردیم.نه ژل نه پد نه ماسک میگفتن نیست...تو کشور چین منظورمه اخبار رو دنبال کنید متوجه میشید

جرات داری بگی طنزه؟میریزن سرت که اره و فلان و فلونو من نمیدونم این سیاه دانه و اسپندو ببرن نشون ساز ...

حالا همش یه طرف چرا اینو گذاشته رو عکس دکتر شمیعی اخه!یاد اون جکه افتادم ک میگفت این کرونا هر چی باشه فایدش این بود دکتر سمیعی دوباره تو تلگرام فعال شده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک چندان نیازی نیست دستاتو خوب بشور با دست کثیف به صورتت دست نزن

روزی بالای۲۰بار دستای خودم و پسرم رو میشورم ولی واقعا میترسم البته بیشتر برای پدر مادرم که سنشون زیاده تقریبا

اقا سیاه دانه نداره قبول نیست

خخخخ🤪👋

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شاید باورت نشه تمام داروخونه های شهر رو گشتم پیدا نکردیم.نه ژل نه پد نه ماسک میگفتن نیست...تو کشور چ ...

چین دو ماهه وصعش وخیمه والا تو شهر ما همه چی هست من رفتم ماسک و دستکش لاتکس گرفتم انقدرام بد نیس استرس نگیر ولی من بیشتر میمونم خونه دیگه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
روزی بالای۲۰بار دستای خودم و پسرم رو میشورم ولی واقعا میترسم البته بیشتر برای پدر مادرم که سنشون زیا ...

خب نترس

من ویس فوق تخصص ریه گوش دادم

گفتن فقط با دست زدن به آلودگی مبتلا میشیم

بهترین راه پیشگیری فقط دست شستنه

روزی یک عدد ویتامین C بخورید و مصرف سبزیجات و میوه ها رو زیاد کنید ، مدتی لبنیات مصرف نکنید بخصوص شی ...

وای من مفتاد ماستم پسرم معتاد شیر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

کلی دانشمند در جهان مشغول پیدا کردن راهی برای درمان این‌ویروس هستن انوقت نمیدونم کدوم شیر پاک خورده یا ناپاک خورده یی مطلب از قول دکتر سمیعی پخش میکنه اخه اگه اینطور بود الان پرفسور در سطح اخبار جهان که بعلهههه با سیاه دانه عنبرنسا به جنگ کرونا آمدیم 😂😂😂