دوس دارم با آهنگ دلم گرفته بشینم زار زار گریه کنم ولی پیش بچه نمیشه دارم میترکم از درون
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
هوای گریه پیشداز داداشم بود وقتی فوت کرد زنگ میزدم رو گوشیش وچقدر گریه میکردم
نبسته ام به کَس دل
نبسته کَس به من دل
چوتخته پاره بر موج
رها رها رها من......
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
یه اهنگ ترکیه ای خیلی قدیمی به اسم bir aşk hikayesi خوانندشم kayahan
و محسن چاوشی چشمه ی طوسی و یه اهنگ از البوم جدیدش لطفا به بند اول سبابه ات بگو
پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
اینفیلاک از گولبن، یانکی از سیمگه، دینله از ماهسون🤩رقصم میگیره گوش میدم. حسرتینله از بوراک و فحریه☹️. Caneviاز اویکو گورمن🖤. As bayrakleriاز سیمگه. Bilal Sonses نمیدونم اسم خوانندش.Soyuq Saatlar زنگار محرم. Sen Sevda Misinاز بورای. یانا از چیناره ملکزاده
کیا مث منن اونقدررررر یه آهنگو گوش میدن که حالشون بهم میخوره😷
آهنگ بام تهران ایوان بند دوس دارم
کم وکسر از زیگزاگ هم دوس دارم
آهنگ شاد که برقصم شب مهتاب یوسف زمانی
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......