2777
2789
عنوان

بی منطق ترین آدم روی زمین شوهر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 23 پست
ما هم میشه گفت مشکل مالی هم نمیدونم چرا,واقعا دلیلی نمی بینم برای مخالفتش , دستش پول هست ها,ولی سرما ...

تحمل کن عزیزم ایشالله ک حل میشه مشکلات

نمیشه سرمایشو بده خونه بگیره که

منم باخانواده شوهرم تو ی ساختمونم و مشکلی نداشتیم تاالان  چون شوهرم نمیره خونشون اصلا

بااین حال دوست دارم برم ازاینجا تا مستقلترازاین باشم

ولی خوب چ میشه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور راضی شد شوهر من نمیفهمه که مشکل اصلی از اینه مشکل از من میبینه 

با محبت... خنده شوخی ..اینا فایده نداش. بادعوا هی میگفتم حتما باید بچمون بمیره بریم ازاینجا؟میبینی که همش چشم میخوریم اینجوری میشه اونجوری میشه .چررت وپرت زیاد گفتم رفتم تو مخش .داغونم کرده بودن8تا خواهرشوهرام وپدرشون وشوهرمو.....

کیه که نخورد یه زندگی آروم و مستقل داشته باشه,این شوهر های نفهم نمیخوان

منم سه سال طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکردم همش احساس میکردم بپا دارم کی میرم و کی میای مادرو خواهرمم که میومدن مادرشوهرم باید میومد بالا نمیذاشت تنها باشم با خانوادم ازونورم خواهرشوهرام میومدن من در حالی بودم باید میرفتم خدمتشون وگرنه ناراحت میشدن بعداز سه سال موقعیت کاری شوهرم واسه تهران جور شدو اومدیم تهران خونه اجاره کردیم مستقل بودن خیلی خوبه طوریکه حاضرم غریبی بکشم یه کار تو شهر خودمون جور شد گفت برگردیم منم گفتم اگه خونه اجاره میکنی میام گفت میریم تو خونه خودمون منم گفتم نمیام درصورتیکه خیلی دوست دارم نزدیک خانوادم باشم ولی چکار کنم کاریش نمیشه کرد