2777
2789

خستم کزده اخه یه آدم آنقدر نفهم نمیشه 

دو سال و نیم ازدواج کردیم به خاطر پدر مادرش که تویه ساختمونیم و شدیدا اهل دخالتن دعوا نداشت داشته باشیم هر بلایی سرم آوردن از حسادتشون که نذاشتن پسرشون برای من و زندگیم باشه از بی ادبیایی که در حق من و خانوادم کزدن از کم کذاشتنشون از تعصب و عصبانیت بیش از حد شوهرم که  به خاطر خانوادش بود خسته شدم 

آخر سر بگه تو با کارات زندگیمون به آخر رسوندی تو خراب کردی همه چی رو 

دیگه من باید چیکار میکردم فحش بشنوم هیچی نگم بمونم تو این زندگی کوفتی نداری بکشم بمونم کتک بکشم حق و ناحق بکشم بمونم آخر سر این حرف بشنوم 

دارم میسوزم از این حرفش  

صبرت پرروش کرده دیگه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان دقیقا به خاطر این قضآیا حالم بده و دارم میسوزم از نفهمیش,نمیدونم چرا نمیخواد بفهمه یا نمیفهمه,نزدیک ۱۰ ساله تو یه ساختمونیم به نظرتون بس نیس دیگه,دیگه خسته شدم والا مگه یه زندگی مستقل چه خواسته ی بزرگی که برا زنشون فراهم نمیکنن,چه توقع بزرگ و بی جایی هستش آخه این,دلم داره میترکه,فقط از زن داری گرفتنش و یه چیز دیگه رو بلدن به خدا,کوزت میارن خونشون,کلفت میارن خونشون,بچه ساز, یه آدم کر و لال باید باشه زن 

برای اینکه دختر نازم از تنهایی دربیاد یه صلوات میفرستی?😘
بخاطر. مشکل مالی یا چون وابستس ب اونا

ما هم میشه گفت مشکل مالی هم نمیدونم چرا,واقعا دلیلی نمی بینم برای مخالفتش , دستش پول هست ها,ولی سرمایه کارشه

برای اینکه دختر نازم از تنهایی دربیاد یه صلوات میفرستی?😘
منم الان دقیقا به خاطر این قضآیا حالم بده و دارم میسوزم از نفهمیش,نمیدونم چرا نمیخواد بفهمه یا نمیفه ...

منم بعده5سال خداخواست شوهرمو راضی کردم اومدیم یه جا دیگه.این ذکرو زیاد بگو 

و قل رب انزلنی منزلا مبارکا وانت خیرالمنزلین