2777
2789
عنوان

کاش

575 بازدید | 89 پست

کاش معجزه میشد و منم از تنهایی درمیومدم به شدت نیاز به ازدواج دارم از همه جهات الان 30سالمه . توروخدا نگید از مجردیت لذت ببر هیچکس جای هیچکس نیست هر کس شرایط زندگیش با بقیه فرق داره . اگر از دعا یا ذکر یاهرچی نتیجه گرفتید به منم بگید

خدا کریمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقیعتشو نداشتی اصلا؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
سلام بانو قسمت شما شاید همین باشه منم ۳۵ سالمه و مجردم  به هر حال باید عادت کنید&nb ...

والامن که ازدواج کردم پشیمونم خوش ب حال شمابخدا

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

هرکس یه دردی داره بخدا اونایی که ازدواج نکردن دلشون میخواد ازدواج کنن اونایی ک ازدواج کردن دلشون بچه میخواد 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
نه من نمیتونم عادت کنم منم باید حقم رو از این دنیا بگیرم

امیدوارم که خدا بهترینها رو بهتون بده و خوشبخت بشین و همیشه خنده رو لباتون بمونه و تنتون سالم باشه و با کسی زندگی کنید که لایق شما باشه بانو 

من که دیگه امیدی ندارم 

* با تشکر فراوان *