2777
2789
نه نترس من روی بچه اولم خیلی ترشح داشتم دختر بود  بچه دوم کم تر بود ولی این سومی افتضاح

من برا پسرم یادم نمیاد داشتم یانه ۴ سالشه ولی الان خیلی زیاد دارم.خیلیم ویارم بده حالت تعوعودارم همش😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیاف هم استفاده میکنم نمیدونم ترشح ها از اونه یا چی

هر روز لباس زیر عوض میکنم

خودشم ببخشین زرد رنگه ولی بدون بو هستش میترسیدم عفونت باشه دکتر گفت از شیاف هاس مواد نگه دارنده شیافه 

دیگه نمیدونم راسته یا نه

من برا پسرم یادم نمیاد داشتم یانه ۴ سالشه ولی الان خیلی زیاد دارم.خیلیم ویارم بده حالت تعوعودارم همش ...

منم پسرم کمتر اذیت شدم نه معده درد نه حالت تهوع ولی این دوتا که دخترن افتضاح بود حالم

من شیاف هم استفاده میکنم نمیدونم ترشح ها از اونه یا چی هر روز لباس زیر عوض میکنم خودشم ببخشین زرد ...

ن من شیاف و هیچی دیگم استفاده نمیکنم ولی ترشحم زیاده سفید بی رنگه

منم پسرم کمتر اذیت شدم نه معده درد نه حالت تهوع ولی این دوتا که دخترن افتضاح بود حالم

من پسرمم همینجور حالت تعوع شدید تا ۶ ماهگی الان اینم حالتام مثل پسرمه نمیدونم دیکه جنسیتش باشه شوهرم میگه انشالله که دختره🥰