2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کارساز نیس!! اگه دعا کارساز بود نمیزد ات توو خودِ قم که مرکزِ دعا و خطبه‌س دربیاد... الان فقط باید مردم رعایت کنن همین... چون فک نمیکنم تیمِ پزشکی از عهدش بربیاد پس بهترین کار رعایت کردنه خودمون هستش

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...
دعا کارساز نیس!! اگه دعا کارساز بود نمیزد ات توو خودِ قم که مرکزِ دعا و خطبه‌س دربیاد... الان فقط با ...

عزیزم اگ خدا بخاد ازبین میره از پزشکا کاری برنمیاد وهرچیم رعایت کنیم ویروسش قویه حتی ماسک بزنیم ازچشم وارد میشه فقط خدا میتونه کمک کنه

عزیزم اگ خدا بخاد ازبین میره از پزشکا کاری برنمیاد وهرچیم رعایت کنیم ویروسش قویه حتی ماسک بزنیم ازچش ...

ایران خیلی ضعیفه توو این چیزا هممون ازبین میریم من فقط نگرانِ پدرمم که مشکلِ ریوی داره وگرنه خودم به درک😔 توو این کشور کی دلسوزِ مردمه آخه

چینیا تونستن توو یه هفته بیمارستان بسازن و این همه پیشگیری کنن که توو خیابوناشون پرنده هم پر نمیزد این همه کشته داد دیگه ما واقعن بدبختیم😔 

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...