2777
2789
عنوان

چقدر میشه به کلینیک ناباروری ابن سینا اعتماد کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 28 پست
شکلش خوب نباشه یعنی طبیعی نمیتونی اقدام.اگه اعتماد برو جای دیگه پیگیری کنن...من اونجا بار اول مثبت ش ...

برا کاشت هم باید لاغر باشی

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فرق ندارن.چون چربی شکم نداشته باشه خون‌رسانی در رحم بیشتره و درصد مثبت شدن بالاتر

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آزمایشات مرکز ناباروری دقیقتر هست شوهر من دوبار ازمایش داد هردوبار مشکل داشت حرکت و تعدادش کم بود

یعنی درست میگن

اینقدر جواب دوتا ازمایش باید تفاوت داشته باشه

دکترای قبلی گفتن ازمایش شوهرت خیلی خوبه

آره فرق ندارن.چون چربی شکم نداشته باشه خون‌رسانی در رحم بیشتره و درصد مثبت شدن بالاتر

اها اوکی عزیزم

یعنی درست میگن اینقدر جواب دوتا ازمایش باید تفاوت داشته باشه دکترای قبلی گفتن ازمایش شوهرت خیلی خو ...

الان هم گفتن خوبه شکلش مشکل داره 

یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه

اره میدونم

راستش من خیلی عصبی ام

همینم باعث میشه فقط دارم شیرینیجات مصرف کنم دارم تمام سعی مو میکنم برای کم کردن وزن

یکم لاغرتر شدم گفتم درمان رو شروع کنیم که اینجوری شد

اره میدونم راستش من خیلی عصبی ام همینم باعث میشه فقط دارم شیرینیجات مصرف کنم دارم تمام سعی مو میکن ...

من که قد ی تانک عراقی شدم

الان هم گفتن خوبه شکلش مشکل داره  یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه

اتفاقا همین قصد رو دارم

منتظر جواب ازمایشیم که کتبی بهمون بدن

امروز شفاهی گفتن فقط

انگار یه سطل اب یخ ریختن رومون

هر مشکلی رو حل میکنیم یکی دیگه پیش میاد

ممکنه بذای اینکه تشویق به کاشت کنن اینجوری بگن؟

چاقی مادر همه ی بیماریهاست اگه چاق نبودم مطمئنم الان منم بی دردسر رچه داشتم اینقدر جسم و روحم عذاب ...

من ۱۰سال بچه ندارم

کاشت انجام دادین؟ ای یو ای؟

کاشت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر