2777
2789

دوستان من آمادشو میخرم تا حالا درست نکردم دستورش تو گوگل هست .در زمان سرماخوردگی هر روز تا ۳ روز .

برای تقویت ایمنی هر ده روز .که من و شوهرم و دخترم هر ده روز میخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وستان داروی امام کاظم استفاده کنید سیستم ایمنی رو میبره بالا به خدا من از آذر که خودم و دخترم و همسر ...

برا سیستم ایمنی تاپیک زدم بخونین

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم
دوستان من آمادشو میخرم تا حالا درست نکردم دستورش تو گوگل هست .در زمان سرماخوردگی هر روز تا ۳ روز . ...

از کجا میخری

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
چقدر این مردا بیخیالن .شوهر منم دقیقا اینجوریه

اونجا کار میکرد یارو گفته ک بیا پولت و بگیر وسایل کارتم ببر بهش گفتم نرو یا نیروی ماسک و دستکش دستت کن با کسب هم دست نده 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اونجا کار میکرد یارو گفته ک بیا پولت و بگیر وسایل کارتم ببر بهش گفتم نرو یا نیروی ماسک و دستکش دستت ...

منم بهش میگم میگه من قویم . ب خورد و خوراکش میرسه ماسک نمیزنه.سروکارشم با حیوانات گفتم رعایت نکنی خونه نیا😑😒

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم

دوستان من از یه مرکز تو شهریار گرفتم همه جا شعبه دارن مخصوصا تهران که خیلی شعبه  داره .امتحان کردنش ضرر نداره ترکیباتش که مشخصه و گیاهی هست .قیمتش هم قوطی فکر کنم ۸ هزار تومن باشه که باید نصف قاشق چایخوری خورد 

یه مدت هر ده روز استفاده کنید خودتون متوجه میشید که خیلی عالیه

خدا براتون حفظش کنه شوهر خواهر منم تو فرودگاه کار میکنه بهش گفتم ب شوهرت بگو از ماسک استفاده کنه گفت بهشون میدن همه ماسک و دستکش دارن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
وقتی همه دنیا نزاشتن چینی ها رفت و آمد کنن  ایران درشو باز کرد براشون  خدا لعنتشون کنه

خدا لعنتشون کنه تو چین تو بیست روز بیمارستان میسازن اینا ۲۵۰۰ تا قبر آماده میکنن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘