2777
2789
چون نگرانید میخواستم بیانیه و نشست تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رو بفرستم  رعایت بهداشت کافیه ...

من قم هستم باید نگران باشیم همه. چون همسرم شرکت کار میکنه هر روز با سیصد چهارصد نفر سرو کار دارن هم خانم هم اقا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قم هستم باید نگران باشیم همه. چون همسرم شرکت کار میکنه هر روز با سیصد چهارصد نفر سرو کار دارن هم ...

دستاشو خوب بشوره

داروخانه های ژل های ضدعفونی کننده دارن،یه دونه بخرید،نیاز به آبکشی نداره

تاکید کن دست به دهن و چشمش نزنه

باشه دکتر سمیعی گفته  حتما عمل کن به حرفاش

هرادم عاقلی میفهمه تمام حرفهایی که گفته چه دکتر سمعی یا هرکس دیگه کاملا درسته.حالا شما نمیخوای درک کنی بحثش جدا.بحث کردن با بعضی ها هم مثل اب تا هاون کوبیدن.روز خوش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اون جمله ی آب تو هاون کوبیدن خوب اومدی،شب و روزت خوش

😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

[QUOTE=] بعد عزیزم یه چیز دیگه شما باور میکنید حرفاشون رو میگن لازم نیست بقیه از ماسک استفاده کنن تو کانال قم ... [/QUOTE]

عزیزم ماسک n95 مناسبه ک فکر کنم دیگه نایاب باشه

اگه گیر آوردید بزنید،من خودم برام سخته استفاده از ماسک خیلی دست و صورتمو میشورم و ضد عفونی میکنم

خیلی نگران نباشید،من خودم قرصایی استفاده میکنم که ایمنیم رو سرکوب میکنه،ولی از اول پاییز تا حالا با رعایت بهداشت یه عطسه هم نکردم،همهدچیز بستگی به خود ما داره

حالا چی هست این؟ از کجا باید بخریم؟

از داروخونه یا عطاری یه نوع پماده با آب قاطی کن بود تندی داره یکم برای درد پا هم استفاده میشه چون دمای بدن و بالا میبره درد پا کم میشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
سرچ کن ghazalnevis هایلایت کرونا باز کن اطلاعات کامله

ممنون عزیزم 

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات