2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکیه متنشو ببینید

حضانت طلاق که معلومه .حضانت رو بهت میده بعدش،خیلی راحت خودت میری دادگاه طلاق میگیری تویه روز.احتیاجی نیست اونم بیاد

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
حضانت طلاق که معلومه .حضانت رو بهت میده بعدش،خیلی راحت خودت میری دادگاه طلاق میگیری تویه روز.احتیاجی ...

تو یه روز کجا بود

اولا زن نمیتونه خودشو طلاق بده باید وکیل بگیره برای وکالت طلاق وکیل به جای شوهرش طلاقش میده

الان من ده روزه وکالت دادم وکیل طلاقم بده دادگاهش هنوزم تشکیل نشده گفتن تا آخرا فروردین میکشه احتمالا

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
تو یه روز کجا بود اولا زن نمیتونه خودشو طلاق بده باید وکیل بگیره برای وکالت طلاق وکیل به جای شوهرش ...

نه عزیزم هیچی نمیخواد.من خواهرشوهرم خودش تنها رفت طلاقشو گرفت اومدخونه .تویه ساعت

نه عزیزم هیچی نمیخواد.من خواهرشوهرم خودش تنها رفت طلاقشو گرفت اومدخونه .تویه ساعت

خواهرشوهرت دروغ گفته

وکالت طلاق باید وکیل بگیدی بره حکم طلاق برات یگیره

حداقل یه سرچ کنید تو اینترنت

شمامیکی حصانت طلاق

واقعا نمیدونب واژه حضانت طلاق غلطه

طلاق با وکالت یکی دوماه طول میکشه

خواهرشوهرت دروغ گفته وکالت طلاق باید وکیل بگیدی بره حکم طلاق برات یگیره حداقل یه سرچ کنید تو اینتر ...

خب قبلش وکالت گرفته بود ازشوهرش.مثلا سال قبلش

خب قبلش وکالت گرفته بود ازشوهرش.مثلا سال قبلش

برای همون وکالت باید وکیل بگیری زن نمیتونه بره طلاق بگیره وکالت طلاق از شوهرش میگیره میده وکیل وکیلم طلاقشو میگیره