2777
2789
عنوان

علائم ویروس دقیقا چیه؟مثل سرماخوردگیه؟؟😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تو هم نمیدونی بفرما بیرون😒😒😒مردم انگار طلبکارن حوصله نداری جواب بدی نده

خیلیم میدونم😏😏😏😏دوست ندارم😝🤪

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

rezaei:

توصیه ها وراهکارهای طبیعی درکنار سایر اقدامات لازم برای مقابله ومبارزه با شیوع #ویروس_کرونا ازطرف #استادبنی_هاشمی:

توصیه های عمومی بهداشتی ازقبیل استفاده از ماسک ،شستشوی دست ها بطور مرتب،پرهیز از دست دادن وروبوسی کردن ،پرهیز از حضور غیر ضروری درمجامع عمومی بعنوان روش های مراقبت قبل از ابتلا باید مورد توجه همگان قرار بگیرد .🔸️جهت پیشگیری یکی ازموارد یک،دو،ویاسه وابتلا همه مواردزیرمصرف شوند

✅۱-  گل هوفاریقون +مریم گلی ورزماری بصورت دمنوش روزانه ۲الی ۳ لیوان میل شود .

✅۲-سیر۷حبه وسیاه دانه۲ق غ خ وعسل۴  ق غ خ ترکیب وهر۸ ساعت یک قاشق غذاخوری میل شود .

✅۳- ژل آلوئه ورا وعسل وپونه هرکدام دوواحد ترکیب ،صبح ناشتا وشب قبل از خواب  یک قاشق غذاخوری میل شود.

✅۴-مرتبا اسفند وکندر دودشود جهت استنشاق

✅۵- روزی۳الی ۴بار اسانس نعناع روی پیشانی مالیده شود ‌

✅۶-سوپ شلغم ورازیانه وپودر فلفل سیاه با روغن زیتون وزنجفیل جزو غذای روتین باشد.

✅۷- درصورت امکان بادکش کتف وریه به کرات انجام دهند

خیلیم میدونم😏😏😏😏دوست ندارم😝🤪

الان میگم دخترعموم بیاد بغلت کنه🤨

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها شما چکارایی میکنید میشه به منم یاد بدین؟ الان چه دمنوشی بخوریم؟ چیکار کنیم؟

چیزایی ک ایمنی رو میبرن بالا مصرف کنین

اب کدو تنبل  اب پرتقال  اب هویچ

لیمو اب گوجه فرنگی 

ترکیب اب توت فرنگی و کیوی

اب کلم

گوشت و تخم مرغ رو کاملا بپزید

دستکش یکبار مصرف استفاده کنید

مکرر دستاتونو بشورید.

سعی کتید تا چند ماه زساد از خونه بیرون نرید

ماسک استفاده کنید 

جاهای عمومی دوری کنید به هیچ عنوان دست ندید

خدایا تحمل و صبر بده لطفا.تا قوی باشم
الان میگم دخترعموم بیاد بغلت کنه🤨

بگو بیاد😏😁😁😁😂😂😂

من رفتم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️😝🤪

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
بگو بیاد😏😁😁😁😂😂😂 من رفتم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️😝🤪

😂😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

🔺کرونا چگونه منتقل می‌شود و چه علائمی دارد؟

🔹 انتقال کرونا از طریق تماس مستقیم با فردی که دارای علائم ابتلا به آن است و از طریق قطرات تنفسی و دست دادن، امکان‌پذیر است.

🔹کرونا در بیشتر موارد علائم بالینی خفیفی ایجاد می‌کند که باعث نشر بیشتر ویروس می­‌شود.

🔹کرونا اغلب با تب و سرفه و سایر علائم تنفسی بروز می‌­کند.

🔹آبریزش بینی و عطسه در بیماری کرونا کمتر از سایر ویروس‌­های تنفسی دیده می‌شود. 

🔹در موارد شدید کرونا، تنگی نفس ایجاد می‌­شود.

🔹برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، از دست دادن و روبوسی پرهیز کرده، دست‌های خود را مرتباً با آب و صابون بشویید.

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.