2777
2789

بچه ها ی گروه خونوادگی تو گوشیمه..همه خانوم.شوهرم دیشب هی داشت میخوند و عکس و کلیپ و ایناشو نگاه میکرد..حالا اصلاااا همچین اخلاقی نداره ها...منم چندبار با مهربونی گفتم بیا ییرون حرفا و شوخیای زنونه میکنن دوس ندارم بخونی..و کلیپاشو نگاه کنی...

گفت من نمخونم دارم کلیپارو نگاه میکنم..

گفتم دوس ندارم نگاه کنی و فردا مثلا دخترخالتو یا دختر داییتو دیدی ببینی اینو فرستاده و چی گفته و ....

گفت من خودم اینارو تو اینستا میبینم دیگه..منظورش کلیپ و اینا بود...یا اینکه برگشت گفت پس تو چرا پیامای منو میبینی..منم گفتم اونا غریبه ان باهاشون چشم تو چشم نمیشم ...

دوس ندارم حرفای خصوصی زنای فامیل رو بخونی..

😊😊

😑😑 بنده خدا چیزی نگفته ک. بیخیااال 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم گوشی رو پرت کرد گفت اه بیا بابا...برو اصلا حال ک حوصلتو ندارم..گیر میدی همش.سر هرچیزی ی چیزی میگی..

منم عصبانی شدم و هلش دادم گفتم درست صحبت کن 

بعدشم دیگه تا الان باهاش صحبت نکردم...

😊😊
اونم گوشی رو پرت کرد گفت اه بیا بابا...برو اصلا حال ک حوصلتو ندارم..گیر میدی همش.سر هرچیزی ی چیزی می ...

۴تا کلیپو میدید بهتر نبود بنظرت؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اخه حرفای بد میزنن...منم دوس ندارم شوهرم بخونه..باهاشون چشم تو چشم میشه...

عیبی نداره بابا حساس نشو 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
۴تا کلیپو میدید بهتر نبود بنظرت؟!! 

نه خوب اخه حرفا و شوخیای جالبی نکرده بودن...شما دوس داری وقتی دخترا و زنای فامیل دارن حرفا و شوخیای بدی میکنن شوهرت حضور داشته باشه؟؟؟

خوب اینم همینه دیگه.

😊😊
نه خوب اخه حرفا و شوخیای جالبی نکرده بودن...شما دوس داری وقتی دخترا و زنای فامیل دارن حرفا و شوخیای ...

حضور داشتن فرق داره. 

البته شوهر من حتی گوشیم زنگم بخوره نگاه نمیکنه. چ برسه چتا و پیاما