2777
2789

سلام فردا واکسن چهار ماهگی داره چیکار کنم کمتر دردو حس کنه؟

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
من امروز واکسنشو زدم قبلش چند قطره آب قند بده بعد استامینفون بده بعدشم واکسنشو بزن 

مرسی گلممم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول كمپرس سرد بزار همون روز 

فرداش كمپرس گرم

قطره پاراكيد هم حتما بخر كه خيلى موثره

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

سلام گلم همون لحظه که میخوای ببریش برای واکسن آستامینوفن بهش بده تا قبل از دردش خوابش ببره وقتی هم که اوردیش خونه اول کمپرس یخ بذار روش بعداز دوساعت کیسه گرم کن،،،،جای واکسنشم میتونی با روغن دست بکشی تا ورم نکنه و واکسنش پخش شه از قطره آستامینوفن هم میتونی روی ناحیه واکسن چند قطره بریزی وماساژش بدی من برای پسرم همین کارو کردم برای کل واکسنش دردم نداشت خداروشکر

شربت پانادول خارحی اگر گیر اوردین بدین عالیه برای نوزاد تا پنج ساله اب روی اتیشه وبدون ضرر برای بچه همون استامینوفنه خارجیه ولی بدون ترکیبات مضر برای کودک ونوزاده فقط حتما اصلشو  بگیرین 

بچه ها ۳۷/۶ تب حساب میشه؟

بله عزیزم بالای ۳۷/۵ تبه ، اباسشو کم کن پاها و دستاشو بشور

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️