2777
2789

خدایاااااا خودت رحم کن ...بجای این کارا بیایین توبه کنیم و نماز بخونیم دعا کنیم ک این مریضی نابود شع همه مردم و عزیزامون سلامت باشن انشاءالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه نمیکند اثر؛مرگ مگر اثر کند...(ستاد روحیه دهی به بیماران فوبیای کرونا)

تو خانوم خرسه ای؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

مگه از قدرت خدا میشه فرار کرد یکی با تصادف میمیره یکی با سرطان یکی با سکته یکی هم با کرونا اگه پیمونه عمرت لبریز شده باشه اینا همه بهونس خدا مواظبمونه هرکی یه قسمتی داره  

ما آبادانیا   

اگه استرسی بشین بیشتر مستعد مبتلاشدن هستید،بهش فکرنکنید فکرکردن بیماری روجذب میکنه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

وای اره به خدا خسته شدم از بس از مریضی و ویروس شنیدم. از وقتی باردار شدم همش مریضی و آنفولانزا و الانم کرونا. مردم از استرس

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین