الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توبه نمیکند اثر؛مرگ مگر اثر کند...(ستاد روحیه دهی به بیماران فوبیای کرونا)
تو خانوم خرسه ای؟
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
مگه از قدرت خدا میشه فرار کرد یکی با تصادف میمیره یکی با سرطان یکی با سکته یکی هم با کرونا اگه پیمونه عمرت لبریز شده باشه اینا همه بهونس خدا مواظبمونه هرکی یه قسمتی داره
اگه استرسی بشین بیشتر مستعد مبتلاشدن هستید،بهش فکرنکنید فکرکردن بیماری روجذب میکنه
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant